Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

CHP Esenler 81. Yildönümünde Atatürk’ü Anma Töreni Gerçeklestirildi.

CHP Esenler 81. Yildönümünde Atatürk’ü Anma Töreni Gerçeklestirildi.

CHP Esenler Ilçe Baskanligi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasim'da Aramizdan ayrilisinin 81'inci yildönümünde Adem Bastürk Kültür Merkezinde anma töreni düzenledi.

Törene, IBB Baskan Vekili Hüseyin Aksu, CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, IYI Parti ilçe baskani Ömer Kara, Ilçe Belediye Meclis üyeleri, Eski ilçe Baskanlari, Trabzon Federasyon Sekreteri Senol Özyurt, Muhtarlar STK temsilcileri, yerel basin ve vatandaslar katildi.

Adem Bastürk Kültür Merkezinde düzenlenen Annam programi, Saygi durusu ve Istiklal Marsi’yla basladi. Atatürk konulu sinevizyon belgeseli yayinlandi. Program konusmalarla devam etti.

CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay “yillar sonra ilk defa Atamizi hak ettigi sekilde anmanin gururunu yasadik bu gururu yasamamiza vesile olan basta 24 Haziran seçimlerinde IBB Kültür Merkezlerini halka açan, 16 milyon Istanbulluya ve IBB baskanimiz Ekrem Imamoglu’na, her zaman yanimizda olan Sayin Hüseyin Aksu ‘ya Yavuz Selim mahallesi korosuna ve davetimize icabet eden Muhtarlarimiza, sivil toplum örgütü temsilcilerine ve bizleri yalniz birakmayan Esenlerli hemsehrilerime ve CHP Esenler örgütümüze tesekkür ederim”dedi.

Yavuzselim mahalle Muhtari Recep Yavas “ vatan sevgisi ve savdasi için annesinin cenazesine katilamiyor. Biz aslinda ölümünü degil ölümsüzlügünü anacagiz bu gece. Bugün ve her 10 Kasim da.”

IBB Baskan Vekili Hüseyin Aksu“ degerli arkadaslar Atatürk anlatilmaz yasanir. O büyük bir asker, o büyük bir devlet adami ve siyasetçi ve O büyük bir devrimcidir.”

Konusmalarin ardindan Atatürkün sevdigi türküler Yavuzselim mahallesi TSM korusu tarafindan seslendirildi.



  • Cumartesi 22.7 ° / 20.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 25 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı