Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

CHP Esenlerden Muhtesem 90.Yil Konseri

CHP Esenlerden Muhtesem 90.Yil Konseri

Cumhuriyet`in kurulusunun 90. Yili nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Gençlik Örgütünün düzenledigi programa Esenler halki yogun ilgi gösterdi. Programda sahne alan Karmate ve Hilmi Yarayici`da verdikleri müzik ziyafeti ile Esenler halkina unu

Haber Merkezi/Gazete Esenler

CHP Esenlerden Muhtesem 90.Yil Konseri

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Gençlik Örgütünün Dörtyol Meydani’nda Cumhuriyet’in kurulusunun 90. Yilini düzenledigi programla kutladi.

Programa CHP Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidogan, Ilçe Baskani Halil Özden, Belediye Meclis Üyeleri, Ilçe Yöneticileri, Kadin Kollari, Gençlik Kollari, Mahalle Muhtarlari, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri diger ilçe gençlik kollari baskanlari ve partililerin yani sira çok sayida vatandas katildi.

Programda saygi durusu istiklal marsinin ardindan Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Gençlik kollari baskani Ozan isik açilis konusmasi yapti. Konusmasin da Isik” demokrasiyi katledenlerin, demokrasiden söz etme haklarinin olmayacaklari gibi Cumhuriyeti biz kurduk, biz yasatacagiz”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Baskani Halil Özden, “Bizim hiçbir zaman ötekimiz olmadi” diyerek, sözlerine su sekilde devam etti;

“Dini, dili, irki, mezhebi ne olursa olsun biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bir bütünüz. CHP olarak da bizim hiçbir zaman ötekimiz olmadi ve bundan sonara da olmayacak.

Bunun yani sira kentsel dönüsüm ile ilgilide hiç kimse Esenler halkini kandirmayacak ve bu halkta hiç kimseye kanmayacaktir. Simdi Esenler’de bir kentsel dönüsüm yapildi ama evlerin tapularini veremiyorlar. Biri topu Esenler Belediyesi’ne atiyor, Esenler Belediyesi’de topu Istanbul Büyüksehir Belediyesi’ne atiyor.  Bakalim bu isin sonu nereye varacak. 

Evet, sevgili dostlar onu bunu kandirmakla, vatandasini kandirmakla, kömür dagitmakla, ramazanda ziyafet vermekle, sokaklarda iftar düzenlemekle, evlere koli göndermekle ve kahve dagitmakla bu milleti kandirmazlar. Çünkü bu millet onurlu bir millettir. Biz Çanakkale’de, Kurtulus Savasi’nda yalinayak ve çariklarla gezdik. Ama asla o emperyalist güçlere ve usaklarina minnet etmedik. Ve etmeyecegiz de.

Sevgili arkadaslarim bir sairin sözleri ile konusmami bitirmek istiyorum; Hakkin topraginda mülküm var deme, Dam ile harmanda hakkim var deme, Güçlü ve kuvvetliyim arkam var deme, Insani sirt üstü yere vuran var. Bunlari da 30 Mart’ta siz, biz birlikte olup sirt üstü yere vuracagiz”

Daha sonra CHP Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidogan ve diger protokol üyelerinin selamla konusmalarinin ardindan 29 Ekim Cumhuriyet Konserine geçildi. Gecede sahne alan Karmate ve Hilmi Yarayici’da verdikleri müzik ziyafeti ile Esenler halkina unutulmaz bir gün yasattilar

 



  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Cuma 17.8 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı