CHP Eyüp Ilçe baskanligi kiradan kurtuldu

CHP Eyüp Ilçe baskanligi kiradan kurtuldu

2. Bölge milletvekili aday adayi Doktor Ahmet Kartalkanat, 90 yillik CHP Eyüp tarihinde bir ilke imza atti.

 

 

CHP Eyüp Ilçe baskanligi kiradan kurtuldu

2. Bölge milletvekili aday adayi Doktor Ahmet Kartalkanat, 90 yillik CHP Eyüp tarihinde bir ilke imza atti.

Yillardir kiralik bir binada hizmet veren  CHP Eyüp ilçe baskanligi Dr. Ahmet Kartalkanat sayesinde bu eksikligi de tamamlayarak partisine en büyük hizmeti yapmis oldu. Ilçe binasini kiradan kurtararak yeni alinan mülkiyetin tapusunu alabilmek için yönetim kurulu arkadaslariyla birlikte büyük emek sarfetti.

 

Eyüp ve Istanbul siyasetinde oldukça önemli bir yere sahip olan ve örgüt üyeleri tarafindan çok sevilen Dr. Ahmet Kartalkanat Eyüp ilçesini yuvasina kavusturdu.

 

3 yildir ilçe baskani olarak görev yapan ve geçtigimiz ay 2. Bölge milletvekili aday adayligi için istifa eden Kartalkanat, ilçe baskanligi süresince Eyüp’te birbirinden basarili etkinliklere imza atmanin yani sira Eyüp örgütünün yillarca özlemini kurdugu anons araci için de ciddi çalismalar yapmis ve ilçeyi anons aracina kavusturmustu, ardindan ilçenin mutlaka kendine ait bir mülkü olmasi gerektigini düsünüp ilçe binasi almak için çalismalara basladi ve gerçeklestirdigi yemek etkinlikleri ile toplanan bagislar, genel merkezden aldigi ödenek ve kendisine verilen yetki belgesi ile ilçe binasinin tapusunu da noterden teslim aldi.

  

 

Yillardir özlemi çekilen ilçe binasi için gece gündüz demeden kosturan Kartalkanat, binayi almaya yetkili kisi olarak noter islemlerini tamamladi ve önümüzdeki haftalarda gerçeklesecek törenle tapuyu ilçe baskanligina teslim edecek..

Dr. Ahmet Kartalkanat verdigi bu kadar özverili ve onurlu  mücadelenin sonunda simdi de Milletvekili aday adayi oldu..  Kartalkanat, bundan böyle milletine TBMM`nde  hizmet etmek istiyor.  CHP`ye gönül vermis, yillarca hizmet etmis olan Dr. Ahmet Kartalkanat`i seçmenler meclise göndrerek kendisinden daha önemli hizmetler bekiyor.