Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

CHP Ilçe Baskani, Usta`yi konusturmadi

CHP Ilçe Baskani, Usta`yi konusturmadi

CHP Belediye Meclis Üyesi ve grup Baskani Insaat Mühendisi Mustafa Usta, Kaftancioglu`ndan söz isteyince bulundugu sirada Esenler CHP Ilçe Baskani Il baskanini yok sayarak Usta`ya konusma firsati vermedi.

CHP Ilçe Baskani, Usta’yi konusturmadi

CHP Belediye Meclis Üyesi ve grup Baskani Insaat Mühendisi Mustafa Usta, Kaftancioglu’ndan söz isteyince bulundugu sirada Esenler CHP Ilçe Baskani Il baskanini yok sayarak Usta’ya konusma firsati vermedi. 

CHP Istanbul Il Baskani Canan Kaftancioglu ve Yönetim Kurulu Üyeleri her hafta Istanbul’un farkli bir ilçesine ziyaretlerine devam ediyor. Kaftancioglu ve yönetiminin bu haftaki ziyareti de Esenler oldu.

 Kaftancioglu, CHP Esenler Ilçe merkezinde partililerle bir araya geldi. Kaftancioglu, “Ben seçildigimde de söyledigim gibi ayristirma yapmadan 39 ilçemizin bundan sonra ne yaptigi, ne yapacagi önemlidir. Yani ben liyakate göre degerlendirme yapacagim. Çok çalisacagiz, önümüzdeki süreçte çok isimiz var. Istanbul’u saraydan alip halka verecegiz, sadece Istanbul’u degil cumhuriyeti kurtaracagiz. Bizler örgüt olmayi basaracagiz, geçmiste var olan kirginliklari bir kenara birakacagiz, tüm enerjimizi alanlara yansitarak, AK Parti iktidarina son verecegiz” dedi.

Kaftancioglu, daha sonra partililere söz vererek onlarin sorunlarini ve sorularini cevapladi. Esenler CHP Belediye Meclis Üyesi ve grup Baskani Insaat Mühendisi Mustafa Usta, Kaftancioglu’ndan söz isteyince bulundugu sirada Esenler CHP Ilçe Baskani Il baskanini yok sayarak Usta’ya konusma firsati vermedi.  Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Belediye Meclis Üyesi Usta’ya “sana söz vermiyorum çünkü senin aklanma yazin bize ulasmadi diyerek konusturmadi. Mustafa Usta ise Belediye Meclis üyesiyim benden neden korkuyorsunuz, siz tanrimisiniz? Benim konusma hakkimi elimden almak hangi demokrasiyle bagdasiyor” diyerek karsilikli olarak tartistilar. CHP Istanbul Il Baskani Kaftancioglu, Usta’ya pazartesi günü Il’de görüselim diyerek gergin geçen ortami sakinlestirdi.



  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23 ° / 14.8 ° Güneşli