Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

CHP?li Sahin`in Önergesi Meclisi Güldürdü

CHP?li Sahin`in Önergesi Meclisi Güldürdü

Esenler belediye meclisinin Eylül ayi 2. Birlesimi Persembe günü yapildi. CHP ?li Sahin`in verdigi soru önergesine AKP`li Ömer Çetinkaya alayci tavirlarla cevap vermesi gülüsmelere neden oldu.

CHP‘li Sahin’in Önergesi Meclisi Güldürdü
Esenler belediye meclisinin Eylül ayi 2. Birlesimi Persembe günü yapildi. CHP  ‘li Sahin’in verdigi soru önergesine AKP’li Ömer Çetinkaya alayci tavirlarla cevap vermesi gülüsmelere neden oldu.

CHP’nin il disiplin karari ile CHP’yi temsil hakkinin engellenmesinden sonra yalniz kalan CHP meclis üyesi Kemal Sahin hazirlanan önergeleri belediye meclis baskanligina sundu. Sahin ‘in sundugu önerge bir firmanin adini vererek bu firmaya ihale verilmis mi? Verilmisse hangi sartlarda verildi? diye sordu.  Bunun üzerine söz alan AKP grup baskan vekili Ömer Çetinkaya ,  ’’sayin meclis üyesi böyle zirt pirt önergelerle mecliste gündem yaratmak istiyor ve bu sekildeki önergelerle zamanimizi aliyor Esenler’de verilen ihaleler seffaf veriliyor, kafasi takilan bir konu varsa internetten girip baksin. Sayet, interneti yoksa bizim belediye birimlerinde internetler çalisiyor oralardan bakabilir. Daha olmadi arkadasin internet kullanma kabiliyeti yoksa kendini gelistirsin interneti yoksa biz kendisine internet veririz ’’ dedi.

Tüm bu gelismeler yasandiktan sonra, CHP meclis üyesi Kemal Sahin cevap vermesi gerekirken yerine çakilip kaldi, sus pus oldu. Mecliste bulunanlar il disiplinine verilen Mühendis Mustafa Usta’yi Çetinkaya’ya cevap vermek için aradilar. Ancak, Usta’nin yasakli olmasi her seye engeldi.



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli