Bugün, 5 Ekim 2024 Cumartesi

CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu amcasini kaybetti.

CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu amcasini kaybetti.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu , Antalya`da tedavi gördügü hastanede dün yasamini yitiren amcasi Arslan Karabulut`un Tunceli `deki cenaze törenine katildi.

CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu amcasini kaybetti.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu , Antalya`da tedavi gördügü hastanede dün yasamini yitiren amcasi Arslan Karabulut`un Tunceli `deki cenaze törenine katildi. Kiliçdaroglu cenaze namazinin kilinmasinin ardindan, ölen kisinin ailesine destek olmak amaciyla yörede yasatilan gelenege göre, tabutun üzerine bir miktar para birakti.

 

Özel uçakla geldigi Elazig`dan karayoluyla Tunceli`ye giden Kemal Kiliçdaroglu, Tunceli Haci Bektasi Veli Kültürünü Yayma ve Yardimlasma Dernegi Cemevi önünde, Vali Yardimcisi Kenan Eskin, Il Emniyet Müdürü Fahrettin Sen, bazi belediye baskanlari, partililer ve vatandaslarca karsilandi.

 

Cemevinde bir süre dinlenen Kiliçdaroglu, amcasi Karabulut için cemevi bahçesinde düzenlenen cenaze törenine katildi. Kiliçdaroglu, cenaze namazinin kilinmasinin ardindan, ölen kisinin ailesine destek olmak amaciyla yörede yasatilan gelenege göre, tabutun üzerine bir miktar para birakti.

 

Karabulut`un cenazesi, cemevindeki törenin ardindan, topraga verilmek üzere, Tunceli`nin Nazimiye ilçesine bagli Ballica köyüne götürüldü. Cenaze namazina, CHP Genel Baskan yardimcilari Gürsel Tekin, Sezgin Tanrikulu ve Erdogan Toprak ile CHP`li bazi milletvekilleri de katildi.

 

Törenin ardindan taziyeleri kabul eden Kiliçdaroglu, daha sonra, karayoluyla Elazig`a hareket etti.

 



  • Cumartesi 27.6 ° / 21.2 ° Güneşli
  • Pazar 26.8 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı