Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP`liler Kahvaltida Biraraya geldiler

CHP`liler Kahvaltida Biraraya geldiler

Esenler CHP Ilçe örgütü Baskan yönetim kurulu üyeleri ve kalabalik partili ile sabah kahvaltisinda bir araya geldi. Kahvaltiya Istanbul 2.Bölge Milletvekili Selina Dogan ve Il Baskan Yardimcisi Mehmet Arslan`in yani sira çok sayida Partililer katilim sagl

CHP`liler Kahvaltida Biraraya geldiler

E
senler CHP Ilçe örgütü Baskan yönetim kurulu üyeleri ve kalabalik partili ile sabah kahvaltisinda bir araya geldi. Kahvaltiya Istanbul 2.Bölge Milletvekili Selina Dogan ve Il Baskan Yardimcisi Mehmet Arslan’in yani sira çok sayida Partililer katilim sagladi.

CHP`li Bülent Ütebay "bundan daha zor durumlarda kurtulus mücadelesi veren bir neslin temsilcileriyiz" CHP Esenler Ilçe Örgütünün düzenledigi kahvaltida bir konusma yapan Ilçe Baskani Bülent Ütebay " bundan daha zor durumlarda kurtulus mücadelesi vermis neslin temsilcileriyiz" Ülkenin bu kötü sartlarda olmasinin bize ve partimize daha büyük sorumluluklar yüklemektedir. Ülkeyi ve Halkimizi bu kötü sartlarda kurtaracak tek Parti CHP’dir bu sorumluluk duygusu ile harekât ediyoruz dedi.
 CHP il Baskan yardimcisi Mehmet Arslan yaptigi kisa konusmada Ülkemizin "güneydogusunda yanan atesi söndürecek tek parti CHP`dir" CHP Esenler Ilçe Örgütünün düzenledigi kahvaltili toplantida Arslan söyle devam etti. " Güneydogu`da yanan atesi söndürecek tek parti CHP`dir ve CHP`nin de bu görevden kaçma sansi yoktur. Bu sorun demokrasi ve insan haklarinin sonuna kadar uygulandigi ve bütün yurttaslarimizin tüm sorunlarinin çözüm adresi elbette CHP dir”dedi.




 CHP Esenler Ilçe Baskanliginin Düzenledigi kahvaltiya  CHP Pm Üyesi Tugba Ütebay, CHP Istanbul Milletvekili Selina Dogan Ve CHP Istanbul Il Baskan Yardimcisi Mehmet Aslan’in da Katildiklari Kahvaltili Toplanti Ezgi Dügün Salonunda Yapildi… CHP Esenler Ilçe Örgütünün 06 Mart 2016 Pazar günü düzenledigi kahvaltili toplantiya partililer ve vatandaslarin katilimlari ile Esenler Ezgi Dügün Salonunda yapildi. CHP PM Üyesi Tugba Ütebay,CHP Istanbul Milletvekili Selina Dogan ve CHP 2.Seçim Bölge Örgütten ve KOBI-OSB’den Sorumlu CHP Istanbul CHP Il Baskan yardimcisi Mehmet Arslan,CHP esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay,CHP Milletvekili adayi ve CHP Istanbul eski Il Baskan Yardimcisi Yüksel Mansur Kilinç, CHP Istanbul 2.Seçim Bölgesi Milletvekili aday adayi Ayse Hale Atalay katildilar.



CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay’in konusmasinda sonra CHP Istanbul Milletvekili Selina Dogan, CHP Istanbul Il Baskan Yardimcilari Mehmet Arslan, CHP Esenler Ilçe Kadin Kollari Baskani Sema Altun, CHP Esenler Gençlik Kollari Baskani Ersel Aydogdu, CHP Istanbul 2.Seçim Bölgesi Milletvekili aday adayi Ayse Hale Atalay söz alarak kisa birer konusma yaptilar.



Yapilan konusmalarin ardinda Esenler Cumhuriyet Meydaninda Sinop Dernekler Federasyonu tarafinda organize edilen Kizilay kan bagisi çadirlarini ziyaret ederek kan bagisinda bulundular.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı