Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

CHP`lilerden Logloglu`na tepki

CHP`lilerden Logloglu`na tepki

CHP`li bir vatandas, TBMM grupta Faruk Logolu`na Feyzioglu hakkindaki konusmasi yüzünden tepki gösterdi.

CHP’lilerden Logloglu’na tepki

CHP`li bir vatandas, TBMM grupta Faruk Logolu`na Feyzioglu hakkindaki konusmasi yüzünden tepki gösterdi.

Cengiz ALDEMIR / Sozcu.com.tr

Geçtigimiz günlerde bir televizyon programinda Türkiye Barolar Birligi Baskani Metin Feyzioglu’nun konusmasini elestiren CHP Genel Baskan Yardimcisi Faruk Logoglu, “Feyzioglu, bakimindan arti ifade özgürlügü baglaminda konusabilir. Ama her yerde her sey söylenir mi? Hayir o da dogru degil. Feyzioglu, süreyi az degil çok ama çok asarak saygisizlik etti. Daha önemlisi, Feyzioglu bir siyasi konusma yapiyor algisi yaratti. Kiliçdaroglu, konussa böyle konusmazdi.” demisti.

Logolu, CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu ve CHP’liler tarafindan elestirilmis ve Feyzioglu’na destek gelmisti. Bugün de CHP grup toplantisi öncesi salona gelen Faruk Logoglu’na CHP grubunu izlemeye gelen partili vatandaslardan tepki geldi.

 

CHP’li vatandaslar, ” sen nasil böyle bir açiklama yaparsin , hiç yakismadi sayin Loglu”, ” kimi desteklediginin farkinda misin sen”, ” bir CHP milletvekili nasil böyle bir sey söyler hiç dogru olmadi sayin Logolu” sözleri ile tepkilerini dile getirdiler. Tepkiler karsisinda sessiz kalan Logolu, Genel Baskan Kiliçdaroglu’nun salona gelmesi ile tepkiler de sona erdi.



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu