Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CHP Maltepe Eski Ilçe Yöneticisi Gül Sahin Yikilkan Vefat Etti.

CHP Maltepe Eski Ilçe Yöneticisi Gül Sahin Yikilkan Vefat Etti.

CHP Maltepe eski yönetici ve geçtigimiz dönem Zümrütevler Mahallesi Muhtar adayi olan Gül Sahin Yikilkan dün yakalandigi amansiz hastaliga yenik düserek hayatini kaybetti.

Haber/Elmas AYDOGAN

Uzun yillar CHP Maltepe örgütünde siyaset yapan Yikilkan bir süredir amansiz hastaliga yakalanmis tedavisini görüyordu. 54 Yasinda yasamini yitiren Gül Sahin Yikilkan Zümrütevler Mahallesinin sevilen ismiydi.

Gülsuyu Cemevin’de kilinan Cenaze Namazina; CHP Maltepe Ilçe Baskani Ali Cengiz Erol ve yönetim kurulu üyeleri, Maltepe Belediye Baskan yardimcisi Savas Erol, CHP Istanbul Il Kadin Kollari Baskan Yardimcisi Nilüfer Gökçe, CHP Maltepe Kadin Kollari Baskani Av. Songül Aybirdi ve yönetimi, Maltepe Belediye Meclis Üyeleri ve sevenleri katildi.

Cenaze törenine, CHP Istanbul Milletvekili Onursal Adigüzel, CHP Il Baskani Canan Kaftancioglu ve Zümrütevler çalisma arkadaslari Çelenk gönderdiler.

Cenazesi bugün saat 13.00'da Gülsuyu Cemevin’de cenaze namazi kilindiktan sonra yarin memleketi Sivas Imranli’da topraga sirlanilacaktir.



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli