Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

CHP Maltepe Ilçe yönetimi düstü, 9 yönetici istifa etti

CHP Maltepe Ilçe yönetimi düstü, 9 yönetici istifa etti

CHP Maltepe Ilçe yönetiminden 9 yöneticinin istifasi nedeniyle yönetim düstü.

Haber/Hasan Gürsoy

06.07.2021 tarihinde yapilan CHP Maltepe ilçe yönetim kurulu olagan toplantisinda 9 ilçe yöneticisi ilçe baskanina istifa mektubunu verdi. Bu nedenden dolayi Maltepe ilçe yönetimini sayisal olarak ve parti tüzügü geregi görevinden düstü. Düsen CHP Maltepe ilçe yönetimine kayyum olarak Istanbul il yönetim kurulu üyesi Eser Senay atandi.

Kayyum olarak atanan Eser Senay 45 gün içerisinde CHP Maltepe ilçesini seçimli olagan üstü kongreye götürecek.

Aldigimiz bilgilere göre istifa eden 5 ilçe yöneticisinin geçen kongrede ilçe baskanlik yarisinda bulunan Savas Yücel’in ekiplinden seçilmislerdi. Diger istifa eden 4 yönetici ise mevcut ilçe baskani Ali Cengiz Erol’un listesinden yönetime seçilmislerdi.

Bu istifalarin arkasinda 1.Bölge milletvekilinin oldugu iddia edilmektedir. Mevcut ilçe baskani Ali Cengiz Erol’un tekrar ilçe baskan adayi olacagi kulislerde konusuluyor. 45 gün sonra yapilacak ilçe kongresinde kaç ilçe baskan adayi olacagi merakla beklenmektedir. Yeni yapilacak CHP Maltepe ilçe kongresinin CHP il Baskani Canan Kaftancioglu’nun tavri merak edilmektedir. Ilçe baskanlik sonuçlari gelecegin Maltepe’sinin belirlenmesinde önemli bir rol oynayacak. Bu kongre birçok dengelerin degisecegi söyleniliyor.

CHP Maltepe Ilçe Baskanligindan istifa eden isimler

Ufuk Baris,

Seda Karaman,

Göksu Nak,

Deniz Berk Sayar,

Cihan Köse,

Cumhur Yilmaz,

Olcay Yilmaz,

Melih Armutlu

Alican Demirtas 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli