Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CHP`ne.Göksu ?siz Avrupali efendilerinize kölelik yaptiniz?

CHP`ne.Göksu ?siz Avrupali efendilerinize kölelik yaptiniz?

Esenler Belediyesi Sehir Iftarlari programinda CHP Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince`ye ve CHP yönelik sert elestiride bulunan Belediye baskani M. Tevfik Göksu ?Biz biliyoruz zaten siz Avrupali efendilerinize kölelik yaptiniz. Bu millete hiç hizmetkârlik

 CHP’ne.Göksu “siz Avrupali efendilerinize kölelik yaptiniz”

Esenler Belediyesi Sehir Iftarlari programinda CHP Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince’ye ve CHP yönelik sert elestiride bulunan Belediye baskani M. Tevfik Göksu “Biz biliyoruz zaten siz Avrupali efendilerinize kölelik yaptiniz. Bu millete hiç hizmetkârlik yapmadiniz. Bunu çok iyi biliyoruz” dedi.

Esenler Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsaminda 15 Temmuz sehitler parkinda Amasyalilar, Kirsehirliler ve Yozgatlilara iftar programi düzenledi. Esenler Belediye baskani M. Tevfik Göksu iftar programinda yaptigi konusmasinda CHP Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince’ye ve CHP sert elestirilerde bulundu.

“Bu ülke ile oyun kurmak isteyen bosuna ugrasmayin oyun kuramayacaksiniz”

Dis güçler tarafindan Türkiye’ye oyunlar oynandigina vurgu yapan Göksu “Bakiniz önümüzde çok kritik günler var. Bu ülke ile oyun kurmak isteyen bosuna ugrasmayin oyun kuramayacaksiniz. Onun için 24 Haziran hepiniz için çok önemli. Sadece bir seçimden ibaret degil. Türkiye’nin bekasi meselesi ” dedi.

“Amerika’daki kendi efendilerine emperyalist duygularla bunlari köle gibi kullananlara hizmet etmeyi görev bilirler”

CHP. Cumhurbaskani adayi Muharrem Ince’nin CNN Türk canli yayininda israfin önüne geçecegini ifade etmisti. Bunun üzerine Esenler Belediye baskani M. Tevfik Göksu programda çok sert elestirilerde bulunarak Avrupalilara kölelik yaptiniz diyerek sunlari ifade etti. Göksu “ Dün CHP’nin adayini dinlerken gerçekten huzursuzdum.   Su projeyi iptal edecegim, sunu durduracagim. Baktim iptal edecegim. Durduracagim projelerin hepsi batili emperyalistlerin bu ülkede yapiliyor olmaktan dolayi rahatsiz oldugu projeleri iptal edecek. Biz biliyoruz zaten siz Avrupali efendilerinize kölelik yaptiniz. Bu millete hiç hizmetkarlik yapmadiniz. bunu çok iyi biliyoruz. Onlar sadece kendi efendilerine Avrupa’daki kendi efendilerine, Amerika’daki kendi efendilerine emperyalist duygularla bunlari köle gibi kullananlara hizmet etmeyi görev bilirler. Bizse kitabimiza yazan bir sey var. Bizde hakka kulluk eden millete de hizmet ederiz Allahin izniyle.

Göksu CHP.ne “gelin hep beraber tarihin çöplügüne gönderelim”

Göksu karsisinda Amasyalilari, Kirsehirlileri ve Yozgatlilari bir anda görünce, CHP. yönelik “Bunun için 24 Haziran da bu milletin bekasiyla bu milletin gelecegiyle oynamak isteyenleri gelin hep beraber tarihin çöplügüne gönderelim. Gönderelim ki bu milletin bekasiyla bir daha oynamasinlar. Onun için sizlerden büyük destek bekliyoruz. Ne dersiniz Amasyalilar, ne dersiniz Kirsehirliler, ne dersiniz Yozgatlilar varmiyiz? “

Göksu Trump’a “Görsün de bir ilçede Amerika için ne söyleniyor”

Kalabaligi görüp hizini alamayan Göksu tam gaz devam ederek bu seferde ABD Baskani Donald Trump gönderme yapti. Göksu “Aslinda bu iftar sofralarini çekip Trup’a göndereyim. Görsün de bir ilçede Amerika için ne söyleniyor. Öyle aha imzaladim demekle olmuyor. Milletin vicdanin da yer etmedikten sonra neye yarar.”



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli