Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CHP`nin Yemekli Gecesine Örgütün Tepkisi

CHP`nin Yemekli Gecesine Örgütün Tepkisi

CHP Esenler ilçe yönetiminin ekonomik katki yapmak için düzenledigi yemekli gecede, ilçe yöneticilerinin cep telefonuyla canli yayin yapmasi partililerin tepkisine neden oldu.

CHP’nin Yemekli Gecesine Örgütün Tepkisi 
CHP Esenler ilçe yönetiminin ekonomik katki yapmak için düzenledigi yemekli gecede, ilçe yöneticilerinin cep telefonuyla canli yayin yapmasi partililerin tepkisine neden oldu.

 
CHP Esenler Ilçe baskanliginin organize ettigi yemege katilmanin maliyeti çok yüksekti. Parasi olmayan CHP’liler ise yemege katilamadi. Ilçe örgütüne emek vererek Bayrak asanlar, stantlarda duranlar, eski kadin kolunda görev yapanlar, yani emekçiler yok sayildi, dislandi. Ilçe yöneticilerinin cep telefonuyla canli yayin yapmasi partilileri ve duyarli vatandaslari kizdirdi. Yemege katilan partililer sosyal medya hesaplarindan video görüntüleri ve Milletvekilleri ile çekilmis resimleri yayinlamasi, geceye parasi olmadigi için katilamayan partililerin tepkisine neden oldu. CHP’nin yemekli gecesinde asgari ücretli ve yoksul insan bu durumu elestirerek “neden halk gecesi yapmadilar, neden herkesin katilacagi gece yapmadilar, neden insan ayrimi yaptilar.”
 
Düzenlenen yemekli gece parti içinde de tartisma yaratti. Sosyal medya hesaplarindan açiklama yapan ve bizlere dert yanan partililer, “ Ilçe örgütümüz Milletvekillerimizin de katilacagi bir yemek düzenledi. Bu yemegin özelligi ilçemize ekonomik katki saglamak için yapitligini söylüyorlar. Bunun için de bilet fiyatlari çok yüksek belirlendi. Sebep ne olursa olsun Partimiz halkin partisidir, parasi olanlarin degil. Bu partiye emek veren ve ayni ortamda Milletvekilleri ile yemek, yemek isteyen binlerce partilimin disarida kalmasini ve Milletvekillerimizin bu duruma sesiz kalmalari ise partimize yakismadi. Bu yüzden kirginiz, kizginiz. Bizlere saygisi olmayanlar, bizleri yok sayanlar, milli ve manevi degerlerimize, bu vatan ugruna sehit düsenlere ve ailelerine biraz saygili olabilseydiler” dediler.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false