Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

CHP`nin Yeni Ilçe Baskani Bülent Ütebay

CHP`nin Yeni Ilçe Baskani Bülent Ütebay

CHP 9.olagan kongresi Metro dügün salonunda gerçeklesti. Ilçe Baskanligi için 2 aday yaristi. Mevcut ilçe baskani Cafer Turna ile bir önceki kongrede kaybeden Bülent Ütebay yaristi. Bu yarista Ütebay Turna`dan fazla oy alarak yeni ilçe baskani oldu.

 CHP’nin Yeni Ilçe Baskani Bülent Ütebay

CHP 9.olagan kongresi Metro dügün salonunda gerçeklesti. Ilçe Baskanligi için 2 aday yaristi. Mevcut ilçe baskani Cafer Turna ile bir önceki kongrede kaybeden Bülent Ütebay yaristi. Bu yarista Ütebay Turna’dan fazla oy alarak yeni ilçe baskani oldu.

Kongrede 382 delegeden 332. oy kullandi. Kullanilan oylardan CHP Ilçe baskanligi için aday olan Cafer Turna 117 oy, Bülent Ütebay ise 198 oy aldi ve 12 oy da bos çikti. Sonuçlarin açiklanmasindan sonra Bülent Üyeba’ya destek veren delegeler salonda sevinç alkislarla birbirlerine sarilarak seçim zaferini kutladilar.

Divan baskani Sonuçlarin açiklanmasi ardindan ilçe baskanligina seçilen Bülent Ütebay kürsüye gelerek birlik beraberlik mesaji vererek; asil CHP kazandigini partimizi birlikte iktidara tasiyacagiz dedi.

NOT: Kongreye ilgili detayli haberleri daha sonra yayinlayacagiz.

Ilçe Baskanlik Aday Listeleri



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli