Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP`nin yeni MYK`si belirlendi

CHP`nin yeni MYK`si belirlendi

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, partisinin yeni MYK`sini açikladi. Kiliçdaroglu yeni yönetimde Adnan

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, partisinin yeni MYK’sini açikladi. Kiliçdaroglu yeni yönetimde Adnan Keskin, Haluk Koç, Gürsel Tekin, Safak Pavey, Umut Oran gibi isimlere yer verdi.

Kiliçdaroglu’nun yeni MYK’sinde önceki MYK’den 11 isim yerini korurken, Kamu Politikalarindan Sorumlu Genel Baskan Yardimciligi ve Parti Sözcülügü görevine Haluk Koç getirildi. MYK’nin yeni isimleri; Safak Pavey, Gülseren Onanç, Umut Oran, Haluk Koç, Adnan Keskin ve Bülent Tezcan oldu. Önceki MYK’den istifa ederek ayrilan Gürsel Tekin de Iletisim, Tanitim ve Medya ile Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi olarak yeni MYK’de yer aldi.

Yeni MYK’de Sencer Ayata, Emrehan Halici, Faruk Logoglu, Faik Öztrak, Sezgin Tanrikulu, Yakup Akkaya, Perihan Sari, Gökhan Günaydin ve Bihlun Tamayligil’in görev alanlarinda ise bir degisiklik olmadi.

PARTI SÖZCÜSÜ HALUK KOÇ

Bihlun Tamayligil’in Genel Sekreterlige getirildigi partide, genel baskan yardimcilari ve görev alanlari söyle;
“AR-GE Bilim, Yönetim ve Kültür Platformu - S. Sencer Ayata; Bilgi ve Iletisim Teknolojileri - M. Emrehan Halici; Dis Iliskiler ve Yurtdisi Örgütlenmeler - O. Faruk Logoglu; Doga Haklari ve Sosyal Politikalar - Safak Pavey; Ekonomi Politikalari - Faik Öztrak; Halkla Iliskiler - Gülseren Onanç; Idari ve Mali Isler - Umut Oran; Iletisim, Tanitim ve Medya ile Iliskiler - Gürsel Tekin; Insan Haklari - M. Sezgin Tanrikulu; Isçi ve Memur Sendikalari, Emekliler ve Emek Bürolari - Yakup Akkaya; Isveren Sendikalari ve Meslek Kuruluslari (TISK, TOBB, TÜSIAD, TESK vb.)- Erdogan Toprak; Kamu Politikalari ve Parti Sözcüsü - A. Haluk Koç; Parti Içi Egitim - Perihan Sari; Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimleri — Adnan Keskin; Sivil Toplum Örgütleri ve Diger Meslek Kuruluslari (TMMOB, TTB, TBB, ÇYDD vb.) Nihat Matkap; Seçim ve Hukuk Isleri - Bülent Tezcan; Yerel Yönetimler - Gökhan Günaydin.”

Diger yandan yeni MYK üyeleri, CHP Lideri Kiliçdaroglu baskanliginda bugün ilk toplantilarini gerçeklestirecek.(Ankara/EVRENSEL)



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı