Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

CHP Esenler Belediye meclis Üyesi Murat Pınar “Esenler’de huzur ve umut kalmamış”

CHP Esenler Belediye meclis Üyesi Murat Pınar “Esenler’de huzur ve umut kalmamış”

Esenler Belediyesi Mayıs ayı 2.oturumunda gündem dışı konuşan CHP Esenler Belediye meclis Üyesi Murat Pınar son günlerde Esenlerde işlenen cinayetleri gündeme getirdi.

CHP Esenler Belediye meclis Üyesi Murat Pınar “Esenler için akıllı şehir dediniz, huzur ve umut şehri dediniz. Her sokağa güvenlik kamerası koydunuz.

 Fakat Esenler’de huzur ve umut kalmamış. 

Yaklaşık iki hafta içerisinde Esenler’de cinayete giden cinayete kurban giden vatandaşlarımızın sayısını biliyor musunuz? 

Değerli meclis üyeleri, 

Bir baba oğluyla birlikte yolda yürürken cinayete kurban gidiyor. 

Bir vatandaşımız basit bir trafik kazasında Basit bir trafik tartışmasında hayatını kaybediyor. 

Bunları sizde sosyal medyadan görüyorsunuz. 

Tabi madde bağımlı gençlerin her geçen gün sayısı arttı ve bunlar için ne gibi önlem alacak mısınız? 

Şehrimizin daha güvenli daha bir umut dolu ne gibi aksiyonlar alacak mısınız? 

Esenler’i geziyor musunuz? 

Esenler gözlemliyor musunuz, neredesiniz? Vefat eden ve cinayete kurban giden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz acılı ailelerine sabırlar diliyorum.” Diye konuştu.

Ak Parti Esenler Grup Başkan Vekili Abdullah Aksu Hassasiyetinden dolayı Murat Pınar’ı Tebrik ederek konuşmasına başladı. Aksu “cinayete kurban giden vatandaşlarımıza en içten dolayı başsağlığı diliyorum. Böyle bir acın üzerinden siyaset yapılıyor gibi yapılmasını doğru bulmuyorum. 

Söylemek istediğim şu Esenler evet biz inanıyoruz. Esenler umut ve huzur şehridir. Esenler son yapılan istatistiklerde İstanbul’da en az suç işlenen dört ilçeden biridir. Sözlerim devamı da başka ilçelerden örnekler vererek hiç kimseyi rencide etmeden bu kadar malumat vereyim. Biz çalışıyoruz Esenler Umut ve Huzur şehri olması için.”



  • Pazartesi 30.2 ° / 21.4 ° Güneşli
  • Salı 31.9 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli