Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

CHP Esenler Grup Odasında Yumuşama siyaseti yapılırken, Meclis Salonunda CHP. Yalanlar...

CHP Esenler Grup Odasında Yumuşama siyaseti yapılırken, Meclis Salonunda CHP. Yalanlar...

Göksu Göreve geldiği 2009 yılından 01.04.2024 tarihine kadar siyasetini hiç değiştirmedi.

Ülke çapında nüfusun % 60 varan kısmını Büyük Şehir, İl, İlçe ve belde belediyelerinin yanı sıra Türkiye Belediyeler Birliği, Marmara Belediyeler Birliği ve Türkiye Tarihi Belediyeler Birliğini CHP. kaptırınca işler değişti. Genel siyasette yumuşama politikaları konuşulmaya başlandı. 

İmamoğlu İlçe Belediyelerini tek tek gezdiğinde sıra Esenler’e geldiğinde Göksu, İmamoğlu’nu karşıladığı zaman verilen mesajlar doğrusu bizleri şaşırttı. Çok uzak değil seçimden önce bir iki ay önce Göksu’nun hem İBB’de hemde Esenlerde izlemiş olduğu politikaları bizler gibi kamuoyu da çok iyi biliyor. Peki, ne oldu da İstanbul’a ve Esenler’e “birlikte daha iyi hizmet verelim” ortak fikirde buluştular.

2019 yılında İBB’ye Başkan seçilen İmamoğlu’na Göksu “Yunan Basını İstanbul’u Pontus kazandı yazdı” demişti. Acaba bunlar konuşuldu mu? Bu konuyu haberleştirdiğimiz için Göksu biz yerel gazetecileri mahkemeye vermişti. Bunun yanında Göksu İBB Grup Başkan Vekili olduğu zaman kürsüden İmamoğlu’na demediği kalmadı. Süleyman Demirel’in dediği gibi “DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNDÜR” siyaseti mi yapılıyor.

Göksu, İmamoğlu’ndan aldığı feyizle CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya’yı Meclis Grup odasında ziyaret ediyor. İmamoğlu ile yaptığı görüşmelerinin içeriğini ve bazı projelerini Cemal Kaya’ya Grup odasında anlatıyor. CHP Meclis Grup odasında verilen fotoğrafta Göksu tam ortada durması soluna CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya sağına AKP Esenler İlçe Başkanı Emrullah Erkuş ne kadar doğru bir duruş. Burada verilen fotoğrafta Sayın Cemal kaya’nı dikkat etmesi gerekirdi. CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya Grup odasında Grup Başkanı olduğunu unutuyor.

Grup odasında yumuşama siyaseti yaşanırken, Meclis toplantı salonunda CHP Esenler Belediye Meclis üyesi Murat Pınar Müfredatı eleştirip ve gezi olaylarını anarken AKP Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya CHP. demediği bırakmadı. CHP’yi PKK, FETÖ, HDP ve 15 Temmuz Fetö Darbesi ile işbirliği yapacaksın yalanı ile suçladı durdu.

Bir taraftan Grup odasında yumuşama siyaseti yapılırken diğer taraftan AKP Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya’nın CHP’ne attığı ve çarpıttığı yalanlar havada uçuştu. AKP Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya’nın CHP’ne suçladığı yalanları haber yapıp kamuoyuna duyurmamıza rağmen CHP. Esenlerden bir açıklama maalesef gelmedi.

Hasan Gürsoy



  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Cuma 17.6 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı