Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Çincin Deresi imaj yeniledi!

Çincin Deresi imaj yeniledi!

Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, ilçedeki tüm yesil alanlari oldugu gibi Cincin Deresinide rengârenk çiçeklerle donatiyor. Bu baglamda E?6 ve E?5 otobandan baglanti geçis güzergâhI olmasi dolayisiyla Çincin Deresi binalarin dis cephelerin

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Çincin Deresi imaj yeniledi!

Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü,  ilçedeki tüm yesil alanlari oldugu gibi Cincin Deresinide rengârenk çiçeklerle donatiyor. Bu baglamda E–6 ve E–5 otobandan baglanti geçis güzergâhI olmasi dolayisiyla Çincin Deresi binalarin dis cephelerin ve peyzaj düzenlenmesi Esenlerin imajina katki sunan projede sona gelindi.

Esenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan ilçede yapilan çiçek dikimi ve çevre düzenlemeleriyle ilgili çalismalarini söyle açikladi; Çin cin Deresi güzergâhi boyunca mevsimlik çiçekler kullanilarak yapilan çesitli çiçek desenleri oldu. Dikilen bitkiler arasinda renkleriyle göz dolduran begonya ve kadife dikkat çekerken yetkililer, 57 bin 600 adet begonya ile 10 bin adet kadife olmak üzere toplam 67 bin 600 adet bitki dikiminin gerçeklestirildigini söyledi.

Daha önce Esenler Belediyesi Zabita ekipleri Cincin deresi caddesi boyunca mangal timi kurarak, çevreye ve çiçeklere zarar veriyorlar diye mangal yakan vatandaslari uyarmisti.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı