Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

?Çocuklara analiz yapilsin vatana zararli çikarsa yürümeden yok edilsin`

?Çocuklara analiz yapilsin vatana zararli çikarsa yürümeden yok edilsin`

Erzurum Yakutiye Emniyet Müdürlügü`nün düzenledigi ?Huzur toplantisina? katilan Dumlupinar Ilkögretim Okulu Müdürü Mustafa Aydin "Emniyette suçlularin kanini alip gen haritasi çikarsinlar. Çocuk dogduktan sonra analizi yapilsin. Vatana, millete, bu ülkeye

DHA`nin haberine göre, Erzurum’da Yakutiye Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen toplantiya katilan bir ilkögretim müdürü, “vatana, millete zararli dogan çocuklar yok edilsin” dedi.

Iste fasizm dedirten o sözler:

Dumlupinar Ilkögretim Okulu Müdürü Mustafa Aydin, "Çocuklar bir defa genellikle hirsiz. Bunun yaninda çocuklara devamli ’Anneniz yogurt mayaliyor mu’ diye sorarim. ’Evet mayaliyor’ diyorlar. Bir kere yogurt bozuksa, mayasi bozuktur. Aile ne ise, çocugu odur.

Bulundugum çevreyi sokak sokak dolastim. O kadar kullanilmayan ev var ki. Çocuklar köpek bakiyor. Orada soba yakmis oturuyorlar. Yetkililere eski ve bos evlerin yikilmasini söyledim. Analar ne kadar kültürlü olursa yetisecek nesil o kadar kültürlüdür.

Ingiltere’de okullarda siddetin dozunu ayarlamak için bir takim tartismalar yapiliyor. Arjantin ya da Brezilya’da emniyette, suçlu çocuklara ’Nasil bir siddet uygulayalim’ diye tartisiliyor. Ben bunu bizzat okudum, kafadan atmiyorum.

En önemli tespitim, suça meyilli çocuklarin yüzde 90’inin ailelerinin geçimi sosyal yardimlasma vakfi tarafindan karsilaniyor. Yillar önce Breziyla’da sokak çocuklarini yok etmek için bir örgüt kurulmustu. Kusura bakmayin, belki biraz anormal gelebilir ama ben sunu istiyorum: Tip bu kadar gelisti, yüz nakli yapiliyor. Emniyette suçlularin kanini alip gen haritasi çikarsinlar. Çocuk dogduktan sonra analizi yapilsin. Vatana, millete, bu ülkeye zararliysa yürümeden yok edilsin."

Salondakilerin gülüsmeleriyle biten konusmadan sonra söz alanlar ise Mustafa Aydin’in bu sözlerine tepki gösterdi.

soL



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli