Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

'Çocuklarim aç' diyerek Valilik önünde kendini yakti!

'Çocuklarim aç' diyerek Valilik önünde kendini yakti!

Uzun süredir issiz oldugu ögrenilen A.Y isimli kisi, Hatay Valiligi önünde 'Çocuklarim aç' diyerek kendini yakti. Intihara kalkisan vatandasa yangin tüpleriyle müdahale edildi.

Hatay’in Antakya ilçesinde bulunan Hatay Valiligi önünde, bir süredir is bulamayan A.Y isimli kisi “Çocuklarim aç” diyerek kendini atese verdi. Issizlik nedeniyle bunalima girdigi ögrenilen A.Y'ye yangin tüpleriyle polisler tarafindan aninda müdahale edildi.

Yangin tüpleriyle söndürülmeye çalisan vatandas, polislerin uzun ugrasinin ardindan hayatta kalmayi basardi.

Körfez Gazete'nin haberine göre Hatay Il Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Valilik Özel Kalem Müdürü de olay yerine gelerek, intihar girisiminde bulunan A.Y ile konustu.

ÇOCUKLARIM AÇ, ISSIZIM

Intihar girisiminde bulunan ve son anda yangin tüplerinin müdahalesi ile kurtarilan A.Y isimli vatandasa polisler su vererek yüzünü yikadi. Zorla kendine gelen baba, çocuklarinin aç oldugunu ve yasadigi issizlik durumundan bunaldigini belirtti.

Olay yerine gelen saglik ekipleri, A.Y'nin tedavisini yaparken, üzerine yapisan elbiseleri de keserek çikardi. Intihar girisiminde bulunan babanin Hatay Devlet Hastanesi’ne kaldirildigi ögrenildi.Kaynak; Yeni çag

 

6b9e2e1f88ed0391019591236be8da4ea7129903.jpeg5e3d03f3ad5ee.jpeg



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false