Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Çogunluk `Gürses Sirketler Grubu`

Çogunluk `Gürses Sirketler Grubu`

Dörtyol Meydan Projesi`ne talip olan Gürses Sirketler Grubuna hak sahiplerinin birçogu projeyi mantikli bulduklari ifade ettiler.

Çogunluk `Gürses Sirketler Grubu`

Dörtyol Meydan Projesi’ne talip olan Gürses Sirketler Grubuna hak sahiplerinin birçogu projeyi mantikli bulduklari ifade ettiler.

Esenler Dörtyol meydan genisletme çalismalarindan sonra meydana yakin alanlarda ki binalarin yenilenmesi çalismalarina baslandi. Esenler Dörtyol Meydani’nda yapilmasi planlanan kentsel dönüsüm çalismalari ile ilgili Ilk olarak Esenler Belediyesi ile KIPTAS talip olmustu. Dörtyol’da uygulanmasi planlanan proje için belediye ve KIPTAS yetkililerince hak sahiplerinin anlasilmadigi görüldü.

Dörtyol Meydan Projesi’ni Esenler Belediyesi ile KIPTAS’in birakmasinin ardindan özel firmalarinin istahini kabarmaya basladi. Aradan bir sene geçtikten sonra Dörtyol Meydan Projesi’ne AKP’li Belediye Meclis Üyesi Ekrem Acar proje yaparak birden hak sahiplerinin karsisina çikti. Acar’i bir kisim hak sahipleri tarafindan sicak bakilmadigi ifade edilirken Gürses Sirketler Grubu da söz konusu yerle ilgilenmeye basladi.

Lokal emlakçilarla birlikte çalisma baslatan Gürses Grup bire bir hak sahipleriyle dün sirket merkezinde bulusma gerçeklestirdi. Bilgilendirme toplantisina hak sahiplerinin çogunlugu katilirken digerlerinin ise mazeretleri dolayisiyla gelemediklerini ilettiler. Birkaç sorunun disinda oldukça verimli geçen bilgilendirme toplantisinda tanisma ve proje hakkinda bilgi verildi. Daha sonra Gürses Sirketler Grubu Gayrimenkul grup baskani Bülent Kutlu hak sahiplerine proje hakkinda yapilabileceklerini teker teker anlatti.

Dörtyol’da uygulanmasi planlanan proje için Gürses Sirketler Grubuna ilk toplantida hak sahiplerinin olumlu baktiklari ve projeyi mantikli bulduklari ifade ettiler.

Hak sahiplerinden Dörtyol Meydan Projesiyle Esinder Yapi A.S ‘nin de ilgilendigini ifade etti.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli