Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacagiz!

Cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacagiz!

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu Taksim`e çikacak...

 Cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacagiz!

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu Taksim`e çikacak...

CHP örgütü “ bu cumhuriyeti biz kurduk, biz koruyacagiz” diye haykirmak için Pazar günü Taksime çikiyor… Türkiye Cumhuriyeti bize altin tabak içinde sunulmadi. Biz bu cumhuriyeti aciyla, kanla, gözyasiyla kurduk. Yeniden bir devlet kurmak için verdigimiz mücadele tüm dünyanin saygisini kazandi. Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandirmak ve darbelerin tamamina karsi durus sergilemenin tam zamanidir.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve tüm milletvekilleri pazar günü saat 18.00’de Taksim’de bulusacak.

Kiliçdaroglu baskanligindaki heyete, vatandaslar da eslik edebilecek. Saat 18.00’deki toplantiya iliskin bilgi veren CHP Genel Baskan Yardimcisi Tekin Bingöl, “Cumhuriyete ve demokrasiye bagliligimizi bir kez daha ortaya koyacak, darbeyi ve Katliami kinayacagiz” dedi. CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu ve tüm milletvekilleri pazar günü saat 18.00’de Taksim’de bulusacak.


Kiliçdaroglu baskanligindaki heyete, vatandaslar da eslik edebilecek. Saat 18.00’deki toplantiya iliskin bilgi veren CHP Genel Baskan Yardimcisi Tekin Bingöl, “Cumhuriyete ve demokrasiye bagliligimizi bir kez daha ortaya koyacak, darbeyi ve Katliami kinayacagiz” dedi.



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli