Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Cüppeli ISID`i kizdirdi!

Cüppeli ISID`i kizdirdi!

Ismailaga Cemaati`nin önemli ismi Ahmet Ünlü`nün (Cüppeli Ahmet), Irak Sam Islam Devleti (ISID) örgütü hakkindaki sözleri, Türkiye`deki örgüt destekçilerini kizdirdi.

Cüppeli ISID`i kizdirdi!

Ismailaga Cemaati`nin önemli ismi Ahmet Ünlü`nün (Cüppeli Ahmet), Irak Sam Islam Devleti (ISID) örgütü hakkindaki sözleri, Türkiye`deki örgüt destekçilerini kizdirdi.

 

Cüppeli Ahmet`in “ISID`e destek veren cehnemliktir” sözlerine tepki gösteren örgüt destekçileri, “Ismailaga cemaatinin sansasyonel vaizi” diye tanimlaklari Ahmet Ünlü`nün ISID`e hakaret ettigini ve iftira attigini yazdi.

ISID DESTEKÇISI SITE
Cüppeli Ahmet`in daha önce seyhi Mahmut Ustaosmanoglu hakkinda "Allah ete kemige büründü, Mahmud diye göründü" sözlerini sarfettigini belirten ISID destekçisi bir internet sitesi, hocanin su sözlerine tepki gösterdi: “Bunlar ehli sünnet olamaz, ehli sünnet karinca bile ezemez. Sakin bunlara; cihattir, mücahittir, sehittir diye düsünmeyin, samimi söylüyorum helak olursunuz. O yolda ölürseniz helak olursunuz. Bunlar haricilerin devamidir, bunlar cehennem köpekleridir. Bunlar, Hz. Ali`yi bile Allah rizasi için öldüren haricilerin devamidir.”

SADECE `IDDIA` IMIS!
ISID destekçisi internet sitesi, söyle devam ediyor: “Cüppeli Ahmet sohbetinde Islam Devleti mensuplarini Sia oyunu olmakla itham ederken, kafa kesip top oynadiklarini, sokaktan her geçeni taradiklarini, sahabe mezarlarini yiktiklarini, baska insanlarin kadinlarina gözdiktiklerini iddia ediyor.
Bugüne kadar Cüppeli Ahmet`in iddia ettigine benzer haberlerin ajanslara düsmemesi, sansasyonel vaizin toplumu yanlis yönlendirdigini gösteriyor.

CÜPPELI`YE AGIR ELESTIRILER
Radikal Islamci cemaatler arasindaki bölünme de, ISID ve cihat yanlisi internet sitesinin Cüppeli Ahmet degerlendirmesinde net bir sekilde tekrar ortaya kondu. “TV kanallarina çikip, Islami açik bir sekilde asagilan kisilerin sarfettigi sözleri sirinlikle karsilayan Cüppeli Ahmet, ISID`i nefretle lanetleyip, onlari cehennem köpegi ilan etti ve sakallarindan simalarina kadar elestirdi” diyen ISID destekçisi internet sitesi, Cüppeli Ahmet`in Kuran ve sünnete muhalif oldugunu ve birçok hurafeyi karakter edinmis sansasyonel vaiz oldugunu yazdi.

ISID`i savunan Takvacilar, Cüppeli Ahmet`in “Müslaman karinca ezmez” sözüne de tepki göstererek, örgütün vahsi katliamlarini cihat olarak nitelendirerek Peygamber döneminde yapilan savaslari örnek gösterdi. 

Bu site kimin?
ISID`i ve eylemlerini savunan Takvahaber.net isimli internet sitesinin künyesinde isim bulunmuyor. Irtibat için bir e-mail adresi bulunan ve hakkinda baska bir bilgi bulunmayan ve 5 yildir yayin hayatini sürdüren internet sitesinde Duran Kömürcü, Usame Bin Laden, Enver El Evlaki isimleriyle yazilar yayinlaniyor. Yurtsever ve aydinlanmaci her türlü haber ve makale portali üzerinde siki bir denetim sürdüren ve baski altinda tutan AKP iktidari döneminde palazlanan internet sitesi, Irak Sam Islam Devleti`nin tüm kanli eylemlerini zafer gibi yansitiyor. 

Yurt gazetesi Arif Gündogdu 

 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli