Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Dalkıran Orucunu, Minibüs Yolcularıyla Birlikte Açtı

Dalkıran Orucunu, Minibüs Yolcularıyla Birlikte Açtı

Esenler’i sokak sokak dolaşıp Esenler esnafının dertlerini dinleyen Hasan Dalkıran, Esenlerliler ile her ortamda bir araya gelerek hedeflerini anlatıyor.

Esenler seçim çalışmaları kapsamında minibüs yolculuğu yapan Dalkıran, orucunu da yolcularla birlikte açtı seçmenlerinin sorunlarını dinledi, çözüm sözü verdi ve destek istedi.

İstanbul'un Esenler İlçesi CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esenler’i sokak sokak dolaşıp Esenler esnafının dertlerini dinleyen Hasan Dalkıran, Esenlerliler ile her ortamda bir araya gelerek hedeflerini anlatıyor. Esenler seçim çalışmaları kapsamında minibüs yolculuğu yapan, direksiyon başına geçen Dalkıran, orucunu da yolcularla birlikte açtı seçmenlerinin sorunlarını dinledi, çözüm sözü verdi ve destek istedi.

"Betonlaşan Esenler değil, daha yeşil bir Esenler göreceksiniz"

Bu hareketi minibüs yolcuları tarafından ilgi ve takdirle karşılanan CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, Esenler'i 1 Nisan itibariyle yeniden inşa edeceklerini belirtti.

Esenler'de yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, “1 Nisan sabahı göreve geldiğimizde rant kapılarını kapatıp, hizmet kapılarını açacağız. Esenler’e yeni bir dönemi hep birlikte getireceğiz! Esenleri öncelikle ithal adaydan kurtaracağız. Esenler belediyesinde yıllardır devam eden ve alışılagelmiş yönetim sistemi değişecek Demokrasi açısından yepyeni bir dönem başlayacak. Buna Esenlerin çok ihtiyacı var. Bizim kazanmamız yeni bir dönemi başlatacak ve birçok yeniliği beraberinde getirecek. Betonlaşan Esenler değil, daha yeşil bir Esenler göreceksiniz. Çocuklarımızın oynayabileceği parklar, yaş almışlarımızın nefes alacağı yeşil alanlar kuracağız. Biz, yüzlerin güldüğü, mutlu bir Esenler için hep birlikte kazanacağız!” Dedi.

"Yeni bir Esenler için içimizdeki değişim"

Umudunu kaybeden Esenlerlilere umut olacak projeler hazırladıklarını ifade eden CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, “Esenler’i sokak sokak dolaşıp esnafımızı, komşularımızı dinliyoruz. Yeni bir Esenler için içimizdeki değişim heyecanını ve coşkusunu, tüm Esenlerlilerin yüreğinde gördük. Esenler için çok daha mutlu, çok daha umutlu bir geleceği birlikte inşa edeceğiz! Bu güzel günde bizimle olan, desteklerini üzerimizden hiç eksik etmeyen tüm Esenlerlilere teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.



  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.8 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı