Tarih: 01.01.2018 00:00

Darbe Girisiminde Yaralanan Polis Hastanede Evlendi

Facebook Twitter Linked-in

 

Darbe Girisiminde Yaralanan Polis Hastanede Evlendi


Darbe girisiminde izinli oldugu halde Topkule Kislasi`na göreve giden, kolundan ve bacagindan yaralanan Basaksehir`de görevli polis memuru 28 yasindaki Ferdi Akgün`ün nikahi hastanede kiyildi.

15 Temmuz darbe girisimi aksaminda izinli oldugu halde Topkule Kislasi`na göreve gidenBasaksehir Ilçe Emniyet Müdürlügü`nde görevli polis memuru 28 yasindaki Ferdi Akgün`ün nikahi hastanede kiyildi.

Çikan olaylarda bacagindan ve kolundan yaralanan Akgün hemen özel bir hastaneye kaldirildi. Akgün bir süredir tedavi gördügü hastanede yapilan törenle 23 yasindaki Nesrin Demir ile hayatini birlestirdi.

NIKAHI ESENLER BELEDIYE BASKANI KIYDI

Nikah töreni hastane konferans salonunda kiyildi. Akgün salona tekerlekli sandalyede geldi. Nesrin Demir ve Akgün`ün siyah giydigi görüldü. Çiftin nikahini Esenler Belediye Baskani Tevfik Göksu kiydi. Çiftin nikah sahitligini Istanbul Il Emniyet Müdür Yardimcisi Haydar Özdemir ve Esenler ilçe Emniyet Müdürü Cihat Dagdeviren yapti. Törene yine darbe girisiminde yaralanan Akgün`ün arkadasi polis Kemal Cavit Akdemir, çiftin ailesi ve yakinlari katildi.

 

"OLMASI GEREKEN IMZAMIZI ATTIK"

Ferdi Akgün nikah sonrasinda kisa bir açiklama yaparak, darbe girisiminin oldugu gün akrabalarina davetiye götürmeye gittiklerini belirterek, "Olaylar üzerine birligimize döndük tekrar. Neticesi böyle oldu. Bu ugurda mükafat olarak da gazi olduk. Yanimda olan arkadasimla ayni hastanede yatiriyoruz. Sivil, resmi bu ugurda çalisan, çarpisan bütün herkese yaralilara yardimci olsun. Insallah en kisa zamanda iyi oluruz. Sehit olan sivil, resmi tüm kardeslerimizin ailesinde Allah yardim etsin. Bütün Türkiye`nin hepimizin basi sag olsun" dedi. Akgün, neden siyah giydikleri sorusuna "Durumu daha agir arkadaslarimizda var. Çok sasali bir sey yapmadik. Sadece olmasi gereken imzamizi attik. Yarin yine bir ameliyat olacagim. Gerekliligi yaptik, bir imza attik" yanitini verdi.

CUMHURBASKANINDAN HEDIYE

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan çifte altin bilezik gönderdi. Bilezigi çifte Esenler Belediye Baskani Göksu verdi. Ayrica Göksu da çifte bir bilezik hediye etti.

DÜGÜN 21 AGUSTOS`TA

Çiftin nikahi normal sartlarda 18 Temmuz`da kiyilacak dügünleri ise 21 Agustos`ta yapilacakti. Çift nikahi bugün kiyarken dügün ise 21 Agustos`ta Erzurum`da yapilacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —