Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Das Ailesinin Muhtesem Nikâhi

Das Ailesinin Muhtesem Nikâhi

Esenler Kaymakamligi yazi isleri müdürü Medi Das`in biricik kizi Berivan Das, Firat Bulut`la, Esenler Kültür merkezinde, Esenler belediye baskani Göksu`nun kiydigi nikahla hayatlarini birlestirdiler.

 Das Ailesinin Muhtesem Nikâhi

Esenler Kaymakamligi yazi isleri müdürü Medi Das’in biricik kizi Berivan Das, Firat Bulut’la, Esenler Kültür merkezinde, Esenler belediye baskani Göksu’nun kiydigi nikahla hayatlarini birlestirdiler. 


Das ve Firat çiftinin EsenlerKültür Merkezinde kiyilan nikâh töreninde, Esenler Belediye Baskani Göksu nikahi kiydi, Esenler Kaymakami Hulusi Sahin, çiftlerin sahidi oldu. 
 
 Nikâh törenine, katilim yogundu. Daire amirleri, pirim çalisanlari, mahalle muhtarlari, gazeteciler, STK temsilcileri ve çok sayida davetli kiyilan bu nikâha sahitlik etti.  
 
Çiftlerin nikahini kiyan Göksu, her iki aileye de, nasihatte bulundu ve nikahini kiydigi çiftlere  bir ömür boyu mutluluklar dileginde bulundu.


Esenler Kaymakami Hulusi Sahin, , Ismet Inönü ve esi Mevhibe Inönü’den örnek vererek, evlenen çiftlere ve salonda bulunanlara hatirlatmada bulundu. Sahin, “Gazeteciler Inönü’ye “siz elli yildir evlisiniz ve mutlu bir çiftsiniz, bu mutlulugunuzu neye borçlusunuz” sorunca, Inönü, ben kizinca esim susar, esim kizinca ben susarim cevabini vermisti”  Sahin; geçmisten verdigi bu güzel örnekten sonra evlenme cüzdanini gelin hanima verdi.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli