Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Davutoglu`nun memleketinde AKP depremi!

Davutoglu`nun memleketinde AKP depremi!

Özgür Ergun ?Necmettin Erbakan Üniversitesi bir arka bahçe gibi kullaniliyor. Il Baskanliginda görev alan isimler kadro verilerek ödüllendiriliyor.?

 AKP Konya Il Kadin Kollari Baskani Özgür Ergun, zehir zemberek bir açiklama yaparak, istifasini duyurdu. Özgür Ergun, “Necmettin Erbakan Üniversitesi bir arka bahçe gibi kullaniliyor. Il Baskanliginda görev alan isimler kadro verilerek ödüllendiriliyor” dedi.

AKP Konya Il Kadin Kollari Baskani Özgür Ergun, dün görevinden istifa etti. Ergun, istifasi ile ilgili yazili bir açiklama yapti. Açiklamasinda AKP yeni yönetim kurulunu elestiren Ergun, yeni yönetimi ‘paralelci’ olmakla suçladi.

akp-konya-kadin-kollari-baskani-671

“NECMETTIN ERBAKAN ÜNIVERSITESI AK PARTI’NIN ARKA BAHÇESI OLDU”

Davutoglu’nun memleketinde AKP depremi!

Özgür Ergun “Necmettin Erbakan Üniversitesi bir arka bahçe gibi kullaniliyor. Il Baskanliginda görev alan isimler kadro verilerek ödüllendiriliyor.”

“Ak Parti teskilatlarinda görev yapmis olmanin devletten maas almayi hak ettirdigi bir Ak Parti Allah korusun yozlasmanin esigine gelmis demektir” diyen Ergun, sunlari söyledi: “Gerek Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin bir arka bahçe gibi kullanilmasi, il baskanliginda görev alan isimlerin kadro verilerek ödüllendirilmesi, gerekse de resmi kurumlarin avukatligini Ak Parti’li yöneticilerin yapmasi etik ve adil olmayan uygulamalardan bazilaridir. Paralel yapi ile mücadele edecegini açiklayan yeni il baskaninin yönetiminde paralel yapiya yakin isimlerin bulunmasi, hükümet karsiti açiklama yapan ve Cumhurbaskanimiza, Basbakanimiza agir hakaretlerde bulunan Sivil Toplum Kurulusu yönetim kurulu üyesi olmasi sebebiyle yollarimizi ayirdigimiz bir ismin de yeni il yönetiminde yer almasi manidardir.”



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı