Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Davutoglu ve Erdogan `teröre hayir`dan seçim mitingi çikardi

Davutoglu ve Erdogan `teröre hayir`dan seçim mitingi çikardi

Basbakan Ahmet Davutoglu, Istanbul Yenikapi`da gerçeklestirilen `Teröre Karsi Tek Ses` mitinginde "1 Kasim`da çok çalisacaksiniz, bunlari baraj altinda birakacaksiniz" diyerek seçim mesaji verdi.

 Davutoglu ve Erdogan `teröre hayir`dan seçim mitingi çikardi

Basbakan Ahmet Davutoglu, Istanbul Yenikapi`da gerçeklestirilen `Teröre Karsi Tek Ses` mitinginde "1 Kasim`da çok çalisacaksiniz, bunlari baraj altinda birakacaksiniz" diyerek seçim mesaji verdi. "Her sorunumuzu demokratik siyasetle çözebiliriz" diyen Cumhurbaskani Erdogan da, 1 Kasim seçimine yönelik mesajlar verdi. Erdogan, `1 Kasim`da Meclis`e 550 tane yerli, milli milletvekili gönderin` dedi.

Basbakan Ahmet Davutoglu, Yenikapi`daki `Milyonlarca Nefes Teröre Karsi Tek Ses` mitinginde yaptigi konusmada, "Buradan sesleniyorum. Hiç kimse bizim rehavete kapilacagimizi yavaslayacagimizi ya da milletimizi tehdit eden bu terör odaklarina karsi isi yavastan alacagimizi düsünmesin. Bu mücadeleyi sonuna kadar silahlar birakilana kadar sürdürmeye kararliyiz. Cumhurbaskanimizin da dedigi gibi o silahlari gömecekler sonra gelecekler her türlü demokratik özgürlük sartlari içinde her seyi tartismaya haziriz. Ama millete silah çekenler karsisinda hiç bir zaman basimizi egmedik, egmeyecegiz. O zaman 1 Kasim`da çok çalisacaksiniz, bunlari baraj altinda birakacaksiniz. 1 Kasim`a kadar çok çalisacaksiniz ve mecliste yeniden birligin sembolü olan Ak Parti`yi tek basina iktidara getireceksiniz. O günden bu güne terör örgütüne, DHKP-C`ye DEAS`a karsi mücadelemizi yürüttük. Zannettiler ki böyle bir geçis döneminde hizimiz kesilir. Hayir bir kez daha söylüyorum, daglarimiz bu çetelerden temizlenen kadar, sehirlerimizin etrafi haraç alan baski yapan zalimlerden, teröristlerden temizleninceye kadar bu mücadele gece ve gündüz araliksiz devam edecek"ifadelerini kullandi.

Istanbul Yenikapi Meydani`nda düzenlenen `Milyonlarca nefes teröre karsi tek ses` mitinginde konusan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Basbakan Ahmet Davutoglu gibi mitingi seçim konusmasina çevirdi. Hedefine HDP`yi koyan Erdogan, "Zorla kongrelerinde bayragimizi astilar. Zaman geldi bayragimizi indirmeye kalktiniz. Ama simdi bazi beyaz Türklerin destekleriyle ayakta kalmaya çalisiyorsunuz. Sazla, cazla bu is yürümez" dedi.

Erdogan, 7 Haziran seçimleri öncesi yaptigi "400 vekil" istegini de "Sizden 550 yerli ve milli milletvekili istiyorum" diye güncelledi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı