Tarih: 01.01.2018 00:00

DBMD, Istanbul Findikzade`de Kahvaltili Istisare Toplantisi Yapti

Facebook Twitter Linked-in

DBMD, Istanbul Findikzade`de Kahvaltili Istisare Toplantisi Yapti

Dünya Basin Mensuplari Dernegi Federasyonu AksarayFindikzade`de Kahvaltili istisare toplantisinda Kahvaltilar yenildi. Kahvaltili toplantinin sponsorlugunu saygin isadamlarindan Ugur Sagiroglu üslendi.

Toplantiya birbirinden degerli yerel basin mensuplari, is adamlari ve gönül dostlari katildi. samimi bir ortamda kahvaltilar yapildi.  Dünya Basin Mensuplari Dernegi Genel Baskani Muzaffer TUNÇ yaptigi konusmasinda basinin ne kadar önemli oldugunu söyleyerek, Müsterek yapabilecek çalismalar hakkinda fikir alis verisinde bulundu. DBMD Baskani Muzaffer Tunç, Federasyonun kuruldugu günden bugüne kadar yapmis olduklari çalismalar hakkinda katilimcilara bilgi verdi.

Tunç,”birçok konuyu ele alarak projeler hazirladik. Bos durmadik, projeler hazirlayarak birçok kurum ve kurulusla istisare toplantilari yaptik. Kizilay’la Taksimde kan bagisi çalismamiz oldu. Kizilay’dan vatandaslara daha saglikli ulasmak için bir çagri merkezi kurulmasi konusunda isteklerimiz oldugunu söyledik.TÜBITAK ile yaptigimiz görüsmelerde ise bazi öngörülerimizi kendilerine ilettik. Kendilerinden standartlara uygun çalismalar yapmalari için projelerimiz oldugunu ilettik ve kendilerinden Federasyonumuzun organize edecegi seminerlere panelistler göndermelerini istedik. Yapilacak olan seminerlerde halkimizi bilgilendirerek halkimizin, sosyallesmesine katki sunmalarini ilettik. Kendileri de bizlere bu konularda basinin öncülük yapmasini söyleyerek yapacagimiz bu çalismalara katki sunacaklarini söylediler.

Son olarak katilimcilar yaptiklari konusmalarinda yapilan bu kahvaltili toplantilarin daha yaygin yapilmasini isteyerek memnuniyetlerini belirten konusmalar yaptilar. Konusmacilar“çok saygideger Baskanimiz Muzaffer TUNÇ beye tesekkürler ediyor, basarili çalismalarinin artarak devamini diliyoruz” dediler.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —