Tarih: 01.01.2018 00:00

Dev Kediler Esenler`e Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Dev Kediler Esenler’e Geliyor

Dünyaca ünlü animasyon ve kukla sanatçisi Güney Afrikali Roger Titley’in tasarladigi 4 metre boyundaki dev kedi kuklalar, 16 Eylül Pazar günü Esenler Dörtyol Meydani’nda sergilenecek.

iDANS Uluslararasi Çagdas Dans ve Performans Festivali tarafindan düzenlenen iKEDi “Biz de Istanbulluyuz” projesi Esenlerlilerle bulusuyor.

Istanbul’un sokaklarini, havasini ve suyunu paylastigimiz hayvanlarla uyumlu bir yasama ve diger canlilarin var olma haklarina saygili olmaya davet eden IKEDI “Biz de Istanbulluyuz” projesi kapsaminda; dünyaca ünlü animasyon ve kukla sanatçisi Güney Afrikali Roger Titley’in tasarladigi 4 metre boyundaki dev kedi kuklalar, Esenler Dörtyol Meydani’nda sergilenecek. Meydanda ayrica ücretsiz kukla yapim atölyeleri de kurulacak. 16 Eylül Pazar günü 16. 00- 19.00 saatleri arasinda düzenlenecek atölyelerde, hareketli hayvan heykelleri yapilacak. Sanatsal yönetmenligini Avusturyali tiyatro yönetmeni Airan Berg’in üstlendigi iKEDi atölyelerine katilim ücretsiz ve 10 yasin üzerinde herkese açik olacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —