Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

`Deyyus` diyen müftü hala görevde

`Deyyus` diyen müftü hala görevde

4 ay önce ?`Dügünlerde, karisinin, kizinin oynamasina ses çikarmayan deyyustur`` diyen Yozgat Müftü yardimcisi görevini sürdürüyor.

4 ay önce ‘’Dügünlerde, karisinin, kizinin oynamasina ses çikarmayan deyyustur’’ diyen Yozgat Müftü yardimcisi görevini sürdürüyor. 

‘’Dügünlerde, karisinin, kizinin oynamasina ses çikarmayan deyyustur’’ diyen Yozgat Müftü yardimcisi Nasuf Yaylagül’ün aradan geçen 4 aya ragmen halen görevine devam ettigi bildirildi. Basbakan Yardimcisi Bekir Bozdag ‘’ Hakkinda resen sorusturma açildi, devam ediyor. Gerekli disiplin islemleri uygulanacaktir’’ dedi.

CHP Istanbul milletvekili ve eski Beyoglu Müftüsü Ihsan Özkes ise, ‘’Diyanetten sorumlu bakanin memleketinde bu sözleri söyleyen hala görevdeyse, cüreti kimlerden aldigi da açiktir’’’ dedi. 18 Agustos günü Çapanoglu camiinde cuma vaazi veren müfto yardimcisi Yaylagül, ‘’ Dügünlerde, eglencelerde karisinin, kizinin oyun oynamasina susan erkekler, deyyustur. Basbakanin kizi, Cumhurbaskaninin esi basörtülü. Sen de esinin basinii örttüreceksin" demisti.

Özkes, TBMM’de yaptigi konusmada, Diyanet Isleri Baskanliginin faaliyetlerine de sert elestiriler yönelttti ve ‘’Siparis üzerine iktidara uygun kürtaj fetvasi veren Diyanet Baskani Basbakanin gözlerine degil Kur’an’a bakarak fetva vermelidir. AKP’ye degil Allah’a yakin olmaya çalismalidir’’ dedi.

Camilerin alt ve bodrum katlarinin is yeri oldugunu da hatirlatan Özkesi, ‘’AKP’li kaç milletvekili ve belediye baskaninin camili is yerleri var?’’ diye sordu. Özkes, Diyanet Isleri Baskaninin lojman tamiratina da 400 bin lira harcandigini savundu ve Devlet Denetleme Kurulunun Diyanette inceleme yapmasini istedi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı