Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Dindar`a çirkin iftira

Dindar`a çirkin iftira

Esenler halkinin yakindan tanidigi ve dürüstlügüne sonuna kadar sahit olabilecegi CHP Bayrampasa Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar`a atilan çirkin iftiralar tarafli tarafsiz herkesimin tepkisini çekti.

Dindar’a çirkin iftira
 
Esenler halkinin yakindan tanidigi ve dürüstlügüne sonuna kadar sahit olabilecegi CHP Bayrampasa Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar’a atilan çirkin iftiralar tarafli tarafsiz herkesimin tepkisini çekti.
 
7 Haziran Genel Seçimlerine sayili günler kala kirli siyaset yapmaya çalisan birleri Bayrampasa’da dügmeye basti. 8 sayfalik korsan gazete bastiran kimligi belirsiz kisi veya kisiler CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar’i hedef aldi.
 
Yaptigi dürüst siyasetten dolayi birçok kez Bayrampasa Belediye Baskani Atilla Aydiner’in bile tesekkür ederek “Allah ondan razi olsun.Kul hakki yenilmesinin önüne geçti”dedigi CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar’a yönelik bu tür çirkin iftiralara Bayrampasa halki da, itibar etmedi.
 
Bir üst düzey belediye çalisani: Fettah bey dürüst ve açik sözlüdür

 
Belediye Meclis Toplantisi öncesi Meclis Salonu’nda sohbet ettigimiz Bayrampasa Belediyesi’nde üst düzey bir çalisanin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindarile ilgili düsüncelerini ve görüslerini aynen aktariyoruz;
 
“Fettah Beyin ben sadece futbolcu yönünü biliyordum. Ama Meclis Üyesi seçildikten sonra gördüm ki gerçekten siyasete hiç yabanci degilmis. Hatta ANAP döneminde Meclis Üyeligi yaptigini bile ben yeni ögrendim. Her seyden önce kendisi çok dürüst ve açik sözlü birisidir. Bu kaniya nerden vardin derseniz; bir konu ile ilgili görüsmeler esnasinda yapilan yanlisliklari açikça ifade etti ve bununla da kalmadi dedi ki;
 
“Arkadaslar biz muhalefet partisi Meclis Üyesi olabiliriz ama belediyede yapilan her yanlis bizi de baglar. Bizler Bayrampasa halkinin hakkini ve hukukunu korumak için seçildik. Onun için yapilan islerde daha hassas davranmaniz ve davranmamiz gerekir. Çünkü hepimizin buradaki tek amaci Bayrampasa halkina hizmet etmektir. Bu hizmeti yaparken de kul hakkina çok dikkat etmeliyiz”
 
CHP Ilçe Baskani Mutlu: Yalan ve yanlis seylerle dolu 
 
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Fettah Dindar ile ilgili atilan çirkin iftiralarla dolu korsan yayin hakkinda CHP Bayrampasa Ilçe Baskani Hasan Mutluda, su açiklamayi yapti;
 
"Bayrampasa’da vatandaslar sabah kalktiklarinda apartman ve is yerlerin kapisinin altinda atilmis “Bayrampasa” logolu künye olmayan sahte gazete ile karsilasiyor. CHP üyesi vatandaslarin ilçe binasina getirdigi gazete8 sayfa siyah beyaz baski yapilmis ve gazetenin mansetinde CHP Bayrampasa Belediye Grup Baskanvekili Fettah Dindar`in resmi ve CHP hakkinda sayfa sayfa yazilan yalan ve yanlis seylerle dolu.
 
Bu yapilan sahtekarlik bizlerin birbirimize düsmesi için oynan kirli bir oyundur. Bizler CHP Bayrampasa olarak tüm arkadaslarimizla 7 aydir Bayrampasa sokaklarinda tam kadro çalisiyoruz. 7 Haziran seçimlerinde hedefimiz ilk önce Bayrampasa`da birinci parti olmak ikinci hedefimiz de CHP`yi Istanbul`da birinci parti yapmaktir. Bizlerin bu tür sahte islerler vakit harcayamayiz ama gösteriyor ki belediye meclis üyelerim dogru yolda kimse arkadaslarimiz yildiramaz ilçe örgütü olarak sonuna kadar arkadaslarimiz arkasindayiz. Seçim sonrasi neler yapacaklar görelim.”

Iste o yalanlarla ve yanlislarla dolu korsan gazete:






  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı