Tarih: 01.01.2018 00:00

Divrigi Ovacik Köyü`ne Birkan Özcan Baskan Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Divrigi Ovacik Köyü’ne Birkan Özcan Baskan Oldu

Divrigi Ovacik Köyü Yardimlasma Dernegi olagan genel kurulu 25 Ocak 2015 Pazar günü Esenler ilçesinde bulunan dernek merkezinde gerçeklesti. Baskanliga Birkan Özcan seçildi.

Kongreye Divrigi Kültür dernegi seçimlerine katilan adaylar Riza Gürün ve Cafer Yildiz,eski  Dernek baskanlari ve köylüler katildi.

Açilis konusmasini dernek baskani Gülsüm Kaya yönetimine, köylülerine selamlama konusmasinin ardindan faaliyetlerini anlatti. Daha sonra divan olusturuldu. Divana kuruluna Ismail Çinar Özgür Çekem Gürsoy ve Cihan Özcan seçildi.

Dernek baskani Gülsün Kaya’nin faaliyet raporu, Fikri Gürsoy’un Mali raporu ve Sait Özdamar’in Denetleme raporunu okumasinin ardindan raporlar üzerine görüsler belirtildi ve ibrasi yapildi.

YAPILAN Kongrede seçimlere geçildi.Yönetim ve denetim kurullarinin seçimi tek liste halinde oylanarak dernegi 2 yil süreyle yönetecek yeni kadrolar üyelerin oylari ile belirlendi.

Temenni ve dileklerin ardindan olagan genel kurul sona erdi.

Genel kurulun ardindan yönetim kurulu kendi içerisinde yapmis oldugu ilk toplantida

Baskan Birkan Özcan,

Baskan Yardimcisi Oguz Gürcan Gürsoy,

Sekreter Mehmet Simsek ( Hasan Oglu ),

Mali Sayman Ibrahim Kaya ( Ismail Oglu )

Üyeler Asiye Gürsoy, Hidir Özcan, Gülsün Kaya, Metin Karaköcek, Hakan Gürsoy, Ali Fuat Karaköcek, Çagdas Çaglar Öztürk, Ali Özcan ( Hasan Oglu ), Cumhur Ferman Öztürk, ve Sati Özer olarak belirlendi.

Denetleme kurulu asil üyeleri Sait Özdamar, Muharrem Gürsoy, Nejdet Öztürk, yedek üyeleri ise Erdal Nergiz, Hüseyin Özcan ve Sait Özcan   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —