Tarih: 30.09.2024 02:53

Divriği Belediye Başkanı Cihan Deniz Akbaş'ın Kapsamlı ve verimli Ankara ve İstanbul Ziyaretleri

Facebook Twitter Linked-in

Haber/Hasan Gürsoy

Divriği Belediye Başkanı Avukat Cihan Deniz Akbaş, bir dizi ziyaret ve etkinlik kapsamında Ankara ve İstanbul'da temaslarda bulundu. İlk olarak Ankara’da Divriği Kültür Derneği Başkanı Hurşit Aydoğan ve dernek yönetimi ile bir araya gelen Akbaş, seçildiği günden bu yana gerçekleştirdiği projeleri anlattı.

Akbaş Ankara Divriği Kültür Derneği'nin düzenlediği  61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şöleni'ne katıldı

Ankara Divriği Kültür Derneği'nin düzenlediği 61. Geleneksel Pilav ve Kültür Şöleni'ne katılan Akbaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, milletvekilleri, parti meclis üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Çan Güner, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve birçok belediye başkan yardımcısı ile bir araya geldi.

Akbaş, etkinliklerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'ı makamlarında ziyaret ederek, Divriği üzerine verimli toplantılar gerçekleştirdiğini belirtti. Ziyaretler sonrası Divriği’yle ilgili müjdeler vereceğini ifade etti.

Akbaş, Ankara'da Divriği iş insanlarıyla bir araya geldi

Başkan Akbaş, Ankara'da Divriği iş insanlarıyla bir araya gelerek, ilçede gerçekleştirilen gelişmeleri paylaştı. Ayrıca, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile Divriği’de yapılacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerine Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Çan Güner, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ile makamlarında görüşmelerine devam eden Akbaş, Divriği'nin hak ettiği yere gelmesi için planladığı sosyal projeleri ve programları görüştü.

Divriği Kültür Derneği'nde Divriğililerle buluştu

Ankara’daki temaslarını tamamlayan Akbaş, İstanbul’a geçerek Divriği Kültür Derneği'nde Divriğililerle buluştu. Dernek Başkanı Orhan Akkaya’nın düzenlediği bu buluşmada, Akbaş, İstanbul’da yaşayan Divriğililerin seçim sürecinde büyük etkisi olduğunu ve bu destekten dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. Aynı zamanda bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler hakkında da bilgi verdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen buluşmada, Akbaş her zaman denetlemeye ve hesap vermeye hazır bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini belirtti.

15.’si gerçekleştirilen Sivas Tanıtım Günleri’ne katıldı.

Ziyaretleri kapsamında ayrıca Yenikapı’da düzenlenen ve 15.’si gerçekleştirilen Sivas Tanıtım Günleri’ne katılan Akbaş, Divriği Belediyesi'nin açtığı stantta İstanbul'da yaşayan Divriğililerle buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sivas’taki tek belediyesi olan Divriği Belediyesi, burada hemşehrilerinin gurur kaynağı oldu. Divriği standına Divriğililer ve Sivaslılar büyük ilgi gösterdi.

Divriğ’ideki Öğretmen açığına vurgu yaptı

Etkinliğin son gününde bir konuşma yapan Akbaş, Divriği’nin kültürünü, tarihini ve sanatını anlattı. Ayrıca, ilçede eğitimde büyük bir sorun olan öğretmen açığını dile getirdi. Akbaş, bu sorunu her platformda dile getirmekten kaçınmayacağını ve çözülene kadar bu konunun takipçisi olacağını belirterek, "Öğrencilerimizin ve velilerimizin sözcüsü olmaktan imtina etmeyeceğim," dedi.



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —