Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Divriği'de Zabıta Ekiplerinden Zincir Marketlere Denetim

Divriği

Divriği Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik denetimlerini sürdürüyor

Divriği Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve halk sağlığının korunması amacıyla yapılan denetimlerde, marketlerdeki ürünlerin son kullanma tarihleri ve raf-kasa fiyat uygunlukları kontrol edildi.

Belediye Başkanı Cihan Deniz Akbaş'ın talimatıyla başlatılan denetimlerde, ekipler özellikle tarihi geçmiş ürünlerin tespitine odaklandı. Raflarda bulunan ürünlerin son kullanma tarihlerini titizlikle inceleyen zabıta ekipleri, aynı zamanda raf ve kasa fiyatları arasındaki uyumu da denetledi.

Başkan Akbaş, denetimlerin belirli periyotlarla devam edeceğini belirterek, "Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir alışveriş yapabilmesi için aralıksız çalışıyoruz" dedi. Zabıta ekipleri, bundan sonra da denetimlerin sıklaştırılacağını ve vatandaşların sağlığına yönelik herhangi bir olumsuzluğa izin verilmeyeceğini vurguladı.



  • Pazartesi 22.2 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.1 ° / 19.2 ° false
  • Çarşamba 25.3 ° / 19.3 ° Güneşli