Tarih: 08.06.2016 16:21

Dönem Günah Çikarma Dönemi!

Facebook Twitter Linked-in

Dönem Günah Çikarma Dönemi!

Bir dönem Fethullah Gülen`in sag kolu olan Nurettin Veren, “Cemaat ile birlikte çalisan” milletvekillerini açikladi. AKP’li eski Bakanlar Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu, Bülent Arinç ve Vecdi Gönül’ün Cemaat’e çalistigini ifade eden Nurettin Veren, “2008-2009 döneminde gidip bunlarla yüz yüze konustum ama ben dinlemediler” dedi.

CNN Türk’te Didem Arslan Yilmaz’in konugu olan Nurettin Veren, Fethullah Gülen ve Cemaat’e iliskin önemli bilgiler verdi.
Didem Arslan Yilmaz’in TBMM’deki Cemaatçileri sormasi üzerine Nurettin Veren, AKP’li eski Bakanlar Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu, Bülent Arinç ve Vecdi Gönül’ün Cemaat’e çalistigini açikladi. Didem Arslan Yilmaz’in “Bu isimler programa baglanabilir, çünkü bu çok ciddi bir iddia” demesi üzerine ise Nurettin Veren, “Ben gerçek neyse onu söylüyorum. Simdi çikip yanilmisiz diyebilirler tabi ama 2008-2009 döneminde gidip bunlarla yüz yüze konustum ben, dinlemediler” diye konustu.

MELIH GÖKÇEK’E ÇAGRI
Fethullah Gülen’in Alevi dernekleri üzerine sorulan soruya yanit veren Nurettin Veren, “Nuri Gündogan Alevi imamiydi” dedi. Nuri Gündogan’in son olarak Ankara Büyüksehir Belediyesi’nde çalistigini ifade eden Nurettin Veren, Baskan Melih Gökçek’e su çagrida bulundu:
“Nuri Gündogan, hala belediye çalisani mi bilmiyorum, atildi mi, tutuklandi mi bilmiyorum. Eger hala oradaysa Ankara Büyüksehir Belediyesi Baskani Melih Gökçek’e söylüyorum, onu orada barindirmayin. Tabi Melih bey bu kisiyi bilmiyor da olabilir ama bunu açikliyorum.”

“DESIFRE OLUNCA HEMEN BASKA IMAMLAR GELIYOR”
Veren yaptigi açiklamada "Suanda Cemaatin süzgecinden geçerek oralara (TSK) gelmis yüzde 85 oraninda asker var. Ben bunu 2005`te dile getirdim. Buralara eleman devsiren imamlar var. Bunlar desifre olunca hemen baska imamlar geliyor ve o bosluk böyle doluyor" dedi.

"GÜLEN BIRILERININ BEYNINI YIKARKEN BIRILERIDE ONUN BEYNINI YIKIYOR"
Gülen`in rahatsizligi nedeniyle bir takim ilaçlar aldigini ve bu ilaçlarin vücuttan atilmasinin aylar alabildigini söyleyen Veren, Gülen`in kullandigi ilaçlarin çok tehlikeli oldugunu, Gülen`in birilerinin beynini yikarken onun da beynin birileri tarafindan yikandigini ileri sürdü.

GÜLEN`IN HASTA RUHU
Fethullah Gülen ile birlikte geçirdigi zamanlarda Gülen`in çocuklari dövdügünü ve kizdigi isimleri falakaya yatirdigini anlatan Veren, anlattiklarina bire bir sahit oldugunu söyledi.
Veren, 1995 yilinda ilk defa milletvekili olan, 8 Kasim 1996 – 30 Haziran 1997 döneminde kisa süre bakanlik yapan Meral Aksener`in 1993 yilinda kendisinin Çiller`e tavsiyesi üzerine bakan yapildigini iddia etti. Veren, Aksener`in kendisine gönderdigi, üzerinde tarih olmayan bir mektubu da programda gösterdi.

“GÜLEN IHTISAMLI YASAMAYI SEVER”
Nurettin Veren açiklamalarini söyle sürdürdü:
"Gülen`e 1980`li yillarda Ilhan Isbilen tarafindan Opel Senatör marka 3 ton agirliginda zirhli bir araç aldirdi. Yamanlar Kolejindeyken aldirdigi masaj koltugu ise bir otomobil fiyatina esdegerdi. Izmir`deki benim arkadasim Hüseyin Basaran`in oglu Esat Bin Zürare Basaran`in yaptigi açiklama ise yasananlari tüm çiplakligiyla ortaya koydu. Masaj için ayda 150 bin dolar. Bunun gibi pek çok farkli konular var. On binlerce kisinin `Umre`ye gidecegine Gülen`i ziyarete gidin` denildigini duyuyoruz ve görüyoruz. Türkiye`de Istanbul`dan Ankara`ya gidemeyecek fakir insanlarin Fethullah Gülen`in masraflarini üstlenerek ABD`ye davet edildigini ve tasindigini da biliyoruz. On binlerce insanin ABD`ye gidip orada iki üç ay kalmasinin ne kadar bir bütçe çikaracagi hesaplanirsa ortaya çikan rakam dudak uçuklatir. Sayin Cumhurbaskanimiza 289 tane dava açti. Bununla da kalmayarak Türkiye`deki bütün gazetecilere binlerce dava açarak ne derece büyük bir hukuk ve parasal güce sahip oldugunu herkesin görmesi lazimdir."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —