Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

3. Dönem Müteahhitlik Okulu Basliyor!

3. Dönem Müteahhitlik Okulu Basliyor!

Esenler Insaat Müteahhitleri Dernegi`nin (ESINDER) Istanbul Aydin Üniversitesi ve Esenler Belediyesi isbirligi ile düzenledigi Türkiye`nin ilk "Müteahhitlik Okulu"nun 3.dönemi basliyor.

3. Dönem Müteahhitlik Okulu Basliyor!

Esenler Insaat Müteahhitleri Dernegi`nin (ESINDER)  Istanbul Aydin Üniversitesi ve Esenler Belediyesi isbirligi ile düzenledigi Türkiye`nin ilk "Müteahhitlik Okulu"nun 3.dönemi basliyor.

Esenler Insaat Müteahhitleri Dernegi (ESINDER), ilçedeki müteahhitlerin gelisimine katki sunacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Istanbul Aydin Üniversitesi ve Esenler Belediyesi`nin katkilariyla düzenlenecek  "Müteahhitlik Okulu"nda müteahhitler,  "Müteahhitligin Temel Bilgileri", "Afet Yasasi", "Kentsel Dönüsüm" ve "Kisisel Gelisim" konularinda dersler alacak. ESINDER Merkez binasinda gerçeklestirilecek egitimler, toplam 3 ay sürecek. Dersler, hafta içi 2 gün aksam 18.00 ile 21.00 arasinda verilecek. Laboratuvar ve uygulama dersleri ise Istanbul Aydin Üniversitesi`nde gerçeklestirilecek. Kisa süre içerisinde baslayacak "Müteahhitlik Okulu"na kayitlar sürüyor.

Istanbul Aydin Üniversitesi`nin alanindaki uzman akademisyenleri tarafindan verilecek derslerin içerigi ise söyle;

39 saat Temel Müteahhitlik Dersi  ( Hakedis-Proje-Plan-Pörtföy- Yönetim – Sirket Içi Yönetim Matrisleri- Çagdas Malzeme Ve Yapim Teknikleri- Teknik Ve Mali Yeterlilikler vb. seklinde

9 saat Hukuk Dersi    (Yasal Alt Yapi Imar Kanunlari- Kamu Ihale Yasalari (4374-4735- Vergi ,Ssk Kanunlari- sözlesme teknikleri)

 9 saat Kisisel Gelisim Dersi    (Temel Yöneticilik ve Liderlik, Aile Sirketlerinde Yönetim ve Kurumsallasmak, Is Verimliligi, Kisisel ve Kurumsal Imaj Yönetimi, Basarili Is Iliskileri Gelistirme , Iletisim ve Beden Dili )

 



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli