Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Dört Yildizli Cinayet!

Dört Yildizli Cinayet!

Esenler Yavuz Selim Mahallesi otogar karsisinda bulunan dört yildizli Grand S Hotel`de dün saat 18.00′da asansör ile duvar arasinda sikisan temizlik görevlisi kadin hayatini kaybetti.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Dört Yildizli Cinayet!

Esenler Yavuz Selim Mahallesi otogar karsisinda bulunan dört yildizli Grand S Hotel’de dün saat 18.00'da asansör ile duvar arasinda sikisan temizlik görevlisi kadin hayatini kaybetti.

Meydana gelen olayda otelde temizlik isçisi olarak çalisan Gonca Gafli zemin kattan baska bir kata çikmak için asansöre bindi. Iddialara göre bu sirada Gafli’nin elbisesi asansörün kapisina takildi. Asansörün hareket etmesiyle de Gafli’yi kabin ile duvar arasina çekti. Elleriyle elbisesinden asilarak kurtulmaya çalisan Gafli’nin kollari ve kafasi kabin ile duvar arasindaki bosluga sikisti. Olay yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri kadinin hayatini kaybettigini belirlerken, itfaiye ekipleri Gafli’nin sikisan cesedini yaklasik 3 saat süren çalisma sonrasi çikarmayi basardi. Gonca Gafli’nin cenazesi polisin olay yerinde yaptigi incelemenin ardindan cenaze araci ile Istanbul Adli Tip Kurumu’na kaldirildi. Gafli’nin taseron

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli