Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?`DÜNYA OYUN OYNAMA GÜNÜ``

?`DÜNYA OYUN OYNAMA GÜNÜ``

?GAFFALAR DOGAÇLAMA TIYATRO GRUBU` bu sezonun son oyununu 28 Mayis dünya Oyun Oynama Gününde Istanbul-Bakirköy ?BIZIM SAHNE CEP Tiyatrosu`nda sahneledi.

28 MAYIS 2016 ‘’DÜNYA OYUN OYNAMA GÜNÜ’’ NDE OYUN IÇINDE OYUN.

GAFFALAR DOGAÇLAMA TIYATRO GRUBU’ bu sezonun son oyununu 28 Mayis dünya Oyun Oynama Gününde Istanbul-Bakirköy ‘BIZIM SAHNE CEP Tiyatrosu’nda sahneledi.

Çocuklarin ve gençlerin yogun ilgi gösterdigi BIZIM SAHNE’ de Oyun öncesinde MESHREP THE ROCK BAND MÜZIK GRUBU sahne alarak akustik performanslariyla, izleyicilere müzik keyfi yasattilar.

‘Gaffalar Dogaçlama Tiyatro Grubu’oyunculari yasamin içinden seçtikleri esprili dogaçlama oyunlariyla seyirciye samimi ve eglenceli bir ortam sundular, zaman –zaman seyircilerden sahneye katilimlar saglayarak basarili oyunculuklariyla adeta oyun içinde oyun sergilediler.

Grup Oyuncularindan Venda ALTUNTAS: Bizler gönüllü tiyatro grubuyuz ben üniversite yillarimdan bu yana tiyatrodayim asil meslegim turizm fakat ben de diger grup arkadaslarim da hepimiz tiyatro egitimliyiz, yasantimizin stresli anlarindan ancak tiyatro yaparak kurtuluyoruz. Daha önceleri Istanbul Baris Manço Kültür Merkezi’nde çocuklar için oynadim simdiyse( Gaffalar Dogaçlama Tiyatro Grubu)’muzla devam ediyoruz. Biz genç tiyatro oyuncularinin Belediyelerin Kültür Merkezleri tarafindan desteklenmesi ve seyirciyle bulusturulmamiz en önemli isteklerimizden ancak gerekli destegi görüyor muyuz hayir.

Venda ALTUNTAS: Ben ve grup arkadaslarim( Lider Hepgenç,Ege Aksöz,Ozan Demirel,Serap Demirel) biz genç yeteneklerin sesini duyurmak adina gösterdiginiz ilgi ve çaba için size ve ‘ GAZETEESENLERE ‘ çok tesekkür eder saygilar sunariz.

 Bizler de Gazeteesenler olarak siz genç oyunculara sanat hayatinizda basarilar dileriz.

Haber;Istanbul,Hülya ASLAN 28 Mayis 2016



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli