Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ekrem Imamoglu'nu tehdit eden zanli hakkinda tahliye karari

Ekrem Imamoglu'nu tehdit eden zanli hakkinda tahliye karari

IBB Baskani Ekrem Imamoglu'na hakaret ve tehdit içerikli elektronik postalar gönderdigi gerekçesiyle tutuklu olarak yargilanan Tuna Görgünoglu'nun tahliyesine karar verildi.

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu'na hakaret ve tehdit içerikli elektronik postalar gönderdigi gerekçesiyle tutuklu olarak yargilanan Tuna Görgünoglu'nun tahliyesine karar verildi.

Ekrem Imamoglu'na gönderdigi elektronik postalarla "tehdit" ve "hakaret" suçlarini isledigi gerekçesiyle tutuklu sanik Tuna Görgünoglu'nun 11 yila kadar hapis cezasina çarptirilmasi istenmisti.

Sanik Tuna Görgünoglu'nun, Imamoglu'na hitaben israrli ve zincirleme sekilde hakaret ve tehdit içerikli sözleri yazdiginin Istanbul Emniyet Müdürlügü Siber Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü'nün raporu ve sanigin ikrarli savunmasi ile tespit edildigi belirtilen iddianamede, tutuklu sanik Görgünoglu'nun, "kamu görevlisine görevinden dolayi alenen sesli, yazili veya görüntülü bir ileti ile zincirleme hakaret" ve "imzasiz mektupla veya özel isaretlerle zincirleme tehdit" suçlarindan 4 yil 9 aydan 11 yila kadar hapis cezasina çarptirilmasi talep edilmisti.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı