Tarih: 25.01.2020 01:57

Elazig’a 81 Ilden Yardim Geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Iste yardim için gelen ve hazir bekleyen Iller;

ERZURUM

Vali Memis: “Deprem Bölgesine 995 Çadir, 712 Tane Yatak Gönderdik

Elazig’da meydana gelen 6.8 büyüklügündeki deprem Erzurum’da da hissedildi. Deprem sonrasi Erzurum Valisi Okay Memis basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Vali Memis, “Elazig’a 990 çadir, 712 tane yatak gönderdik” dedi.

KAHRAMANMARAS

Kahramanmaras Valiligi: ‘Deprem Sonrasi Il Geneli Olumsuzluk Yok’

Merkez üssü Elazig Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sonrasi Kahramanmaras Valiliginden yapilan açiklamada, il geneli her hangi bir olumsuzlugun olmadigi bildirildi.

MUS

Mus'tan Deprem Bölgesine 10 Tir Yasam Malzemesi Gönderildi

Elazig’da Sivrice merkezli 6.8 büyüklügünde meydana gelen depremin ardindan Mus’taki AFAD Bölge Lojistik Deposundan 10 tir yasam malzemesi Elazig’a gönderildi.

ZONGULDAK

Elazig Depremi Sonrasi TTK Tahlisiye Ekipleri Hazir Bekliyor
Elazig’in Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklügündeki depremin ardindan, Türkiye Taskömürü Kurumu’na bagli TTK Tahlisiye ekipleri hazir kita bekliyor.

 

DENIZLI

Denizli Itfaiye Arama Kurtarma Ekipleri Elazig Deprem Bölgesinde
Denizli Büyüksehir Itfaiye Daire Baskanligina bagli arama kurtarma ve en kaz alti tarama ekipleri Elazig deprem bölgesine sevk edildi.



Öte yandan Hakkari’nin Yüksekova Ilçesinden UMKE ve Ambulans ekipleri sevkedilerken, Düzce, Kirikkale, Kusadasi, Siirt  ve  Çankiri’dan da çesitli yardimlar gelmeye devam ediyor.

Dünya genelinde de Yunanistan’dan ilk yardim açiklamasi geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —