Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Emniyetten Egitime Destek

Emniyetten Egitime Destek

Polis Teskilati`nin 167`nci yildönümü ve Dosteli Projesi kapsaminda ilk tören Oruç Reis Mahallesi`ndeki Aksoy Ilkögretim Okulu`nda düzenlendi.

haber merkezi/gazete esenler

Emniyetten Egitime Destek

Polis Teskilati’nin 167’nci yildönümü ve Dosteli Projesi kapsaminda ilk tören Oruç Reis Mahallesi’ndeki Aksoy Ilkögretim Okulu’nda düzenlendi.

Törene Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu’nun yani sira Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Ilçe Emniyet Müdürü Murat Sahin, Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan, AKP ilçe Baskani Umut Özkan, okul müdürleri, bazi muhtarlar ile birlikte veliler katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan programin açilis konusmasini Aksoy Ilkögretim Okulu Müdürü Abdullah Turan yapti. Okul Müdürü Turan, yaptiklari Dosteli Projesi kapsaminda okullarina bir teknoloji sinifi ile bazi eksiklerini gideren Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügüne çok tesekkür etti.

Ercan: Emniyet Müdürlügümüze tesekkür ederim

Egitime vermis olduklari desteklerden dolayi Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügüne tesekkür eden Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan ise, “Esenler’de 65 bin ögrenci egitim ve ögretim görmektedir. Suan tören icra ettigimiz okulumuzda ise egitim gören 2 bin 200 ögrencinin yani sira 70 ögretmenimiz canla basla görev yapmaktadir.

Onun için ben bu okulumuza ve diger okullarimiza verdigi desteklerden dolayi Emniyet Müdürlügümüze tesekkür ediyor, Polis günlerini tebrik ediyorum. Ayni zamanda emniyet teskilatimizda sehit olan polislerimize de Cenab-i Hak’tan rahmet diliyorum” diye konustu.

Sahin: Desteklerimiz sürecek

Esenler egitimine desteklerinin sürecegini belirten Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Murat Sahin de, “Polis teskilatimizin 167’inci kurulus yildönümü münasebeti ile organize ettigimiz bu törenimize hepiniz hos geldiniz diyorum. Emniyet teskilatimiz tüm Türkiye genelinde daha güler yüzlü ve daha iyi bir hizmet vermek için yola çikmistir.

Biz de Esenler ilçemizde 302 polisimizle daha iyi ve daha güzel ne yapilabilir ve daha huzurlu bir Esenler nasil olusturulabilir maksadiyla çalismalarimiza cani gönülden devam ediyoruz.

Bu noktada gelecegimizin teminati ögrenci arkadaslarimizla polis abilerini ve ablalarini farkli ortamlarda bir araya getirmek istedik. Bunu da bir miktar kendi imkânlarimizla bir miktar da dostlarimizin yardimiyla karinca kararinca yapmaya çalistik. Ve bizim için hem manevi hem de çok büyük bir degeri olan bir proje ürettik. Dosteli adini verdigimiz bu proje ile asil olan ögrencilerimizle daha çok vakit geçirmek, onlari daha basarili bir hayata hazirlanmalari için katkida bulunmaktir. Bu noktada bize destekte bulunan herkese tesekkür ediyor, egitime olan katkilarimizin devam edecegini belirtiyorum” dedi.   

Göksu: Konferans salonunuzu da biz yapalim

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu ise okulun konferans salonunu da kendilerinin yapabilecegini belirterek, “Polis teskilatimizin 167’nci kurulus yildönümü münasebeti ve Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügümüzün Aksoy Ilkögretim Okulu’na yapmis oldugu bir Teknoloji Sinifi için buradayiz. Simdiden o sinifin hepimiz için hayirli olmasini diliyorum.

Biliyorsunuz Aksoy Ilkögretim Okulu zorluklarla büyüyen bir okul ve gerçekten buraya ilk yapilmasi gerekenin de su sahnenin düzeltilmesi oldugunu düsünüyorum. Önümüzdeki günlerde burada yeni bir okul baslayacak ve bu okul müdürümüzün ilk yapacagi is ise o müteahhite bu sahneyi düzelttirmek ve buraya bir ses düzeni yaptirmak olsun. Eger müteahhite yaptiramazsiniz belediye olarak gelin biz yapalim” diye konustu.

Madenoglu: Emegi geçenlere tesekkür ediyorum

Önemli bir faaliyet için bir araya geldiklerini belirten Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu da, “Bugün gerçekten çok önemli bir faaliyet için burada bulunmaktayiz. Okullarimiza Milli Egitim Bakanligimizin yani sira yerel bazda belediyemizin ve diger kuruluslarin katkilari çok ciddi manada devam etmektedir. Iste bu yardimci destekçi kuruluslardan bir tanesi de bizim hakikatten onur kaynagimiz olan Esenler Emniyet Müdürlügümüzdür.

Bu okula Teknoloji Sinifi yapmislar ve bunu daha anlamli bir hale getirmek içinde Polis Teskilatimizin 167’nci yildönümüne denk getirmislerdir. Bu da yapilan hizmete daha bir anlam katmaktadir. Bu vesile ile buranin yapilmasinda emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Protokol konusmalarinin ardindan ögrencilerin hazirladigi siir, skeç ve müzik gösterileri begeni ile izlenirken ay yildiz koreografisi ise büyük alkis aldi. Daha sonra Kaymakam Madenoglu, Baskan Göksu ve AKP Ilçe Baskani Özkan Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün katkilari ile yapilan Teknoloji Sinifi’nin açilis kurdelesini kesti.    
Ikinci tören Aksemsettin’de

Polis Teskilati’nin 167’nci Yil Dönümü ve Dosteli Projesi kapsaminda ikinci tören ise Fatih Mahallesi’ndeki Aksemsettin Ilkögretim Okulu’nda düzenlendi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan törene Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu’nun yani sira Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, Ilçe Emniyet Müdürü Murat Sahin, Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan, AKP ilçe Baskani Umut Özkan, okul müdürleri, bazi muhtarlar ile birlikte veliler katildi.

Yildirim: Tesekkür ediyoruz

Programin açilis konusmasini yapan Aksemsettin Okul Müdürü Emine Yildirim Polis Teskilati’nin 167’nci yildönümünü kutlayarak, söyle konustu;

 “Insan yasaminda en önemli seylerden bir tanesi güvenliktir. Güvenlik dedigimizde ilk aklimiza gelen her zaman için polisimizdir. Polisimiz sosyal toplum olma yolunda suçlulari yakalayici olma özelliginin yaninda ögretici ve bilgilendirici çalismalarina da agirlik vererek toplumda çok güzel bir hizmeti yerine getirmeye baslamistir.

Bu anlamda okulumuza müzik sinifi kuran Ilçe Emniyet Müdürümüz Murat Sahin’e, çalisma arkadaslarina ve hayirsever vatandaslara siz degerli ögrencilerim, ögretmen arkadaslarim ve velilerim adina tesekkür ediyorum. Ayni zamanda Polis Teskilatimizin 167’nci yildönümü hepimize kutlu olsun”

Protokol konusmalarinin ardindan Kaymakam Madenoglu, Emniyet Müdürü Sahin ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Ercan Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün katkilari ile yapilan Müzik Sinifi’nin açilis kurdelesini kesti.   



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı