Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Emniyetten Sehit ve Gazilere Anlamli Iftar

Emniyetten Sehit ve Gazilere Anlamli Iftar

Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü`nün gazi yakinlari ve sehit aileleri için verdigi anlamli iftar yemegine Esenler protokolü yogun katilim sagladi.

Emniyetten Sehit ve Gazilere Anlamli Iftar

Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün gazi yakinlari ve sehit aileleri için verdigi anlamli iftar yemegine Esenler protokolü yogun katilim sagladi.
 
Yildiz Teknik Üniversitesi Davutpasa Kapüsü’nde verilen iftar yemegine, Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu, Istanbul Muharip Gaziler Dernek Baskani Albay Ahmet Kendigel, siyasi parti ilçe baskanlari, sivil toplum temsilcileri, yerel gazeteciler gazi yakinlari, sehit aileleri ve vatandaslar katildilar.
 
Iftar yemeginin ev sahipligini üstlenen Ilçe Emniyet Müdürü Dr. Zülküf Atilgan ve ekibinin misafirlerini kapida karsilayarak tek tek ilgilenmesi gözlerden kaçmazken, iftar yemeginde protokol kurallari olmamasi geceye ayri bir renk katti.

 

Iftar yemeginin sunuculugunu Nurgül Ayhan üstlenirken gecenin açilis konusmasini ise Istanbul Muharip Gaziler Dernek Baskani Albay Ahmet Kendigel yapti.

 

Esenler’de hep ilkleri yasadiklarini belirten Baskan Kendigel, “Yaklasik 7 yildir dernek baskanligi görevimde ilk defa bir Kaymakam dernegimizi ziyaret etti. O da Esenler Kaymakamimiz Sayin Nazim Madenoglu’dur. Ben kendisine huzurlarinizda tesekkür ediyorum. Kibris gazileri ilk kez esenlerlilerin sayesinde yillar sonra kibrisi ziyaret etmislerdir. Ayrica ilk defa bir Emniyet Müdürü dernegimize iftar veriyor. O da Esenler Ilçe Emniyet Müdürü Dr. Zülküf Atilgan’dir. Ben kendisine ve bu iftar yemegini organize eden herkese çok tesekkür ediyorum” diye konustu.


Esenler Kaymakami Nazim Madenoglu ise “Esenler Ilçe Emniyet Müdürümüz Dr. Zülküf Atilgan ve emniyet mensuplarimizin gazi yakinlari ve sehit aileleri için verdigi bu anlamli iftar yemeginde bulunmaktan dolayi seref duyuyorum. Bu iftar yemegini düzenleyenlere ve emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Bu gece çok anlamli bir iftari birlikte yapiyoruz. Vatanin bölünmez bütünlügü ve birlik beraberligi için canlarini hiç çekinmeden ortaya koyan gövdesini siper eden gazilerimiz ve sehitlerimizin anisina verilen bu iftarda bulunmaktan gurur duyuyorum. bu iftara severek kosarak gelen siz degerli, misafirlerimize de hos geldiniz diyor ve tesekkürlerimi sunuyorum. Buraya katilan misafirlerin birlik beraberligi hizmet edebilme duygusu içinde olduklarini da görmekteyim."

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı