Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Emre Yilmaz, “Halkin Iradesine Darbe Yapanlar Kaybedecekler”

Emre Yilmaz, “Halkin Iradesine Darbe Yapanlar Kaybedecekler”

CHP Gençlik Kollari Genel Baskani Emre Yilmaz, 23 Haziran'da yenilenecek Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi seçiminde, tüm gençlerimizle el ele verdik seferber olduk, biz kazanacagiz, halkin iradesine ipotek koyanlar zaden kaybetmislerdi, tekrar

 

HAZIRANLAR GÜZELDIR, HAZIRANLAR BIZIMDIR
Emre Yilmaz, 23 Haziran IBB Seçimi Istanbul’un ve gençlerimizin kader oylamasi olacak. Bugün Esenlerdeyim, Istanbul’da birçok ilçede seçim çalismalarina katildim.  Esenler diger ilçelerimize göre zayif bir durumda oldugu için bugün buradayim. CHP ve Millet Ittifakini gençlerinin gözlerindeki isigi gördüm. Esenlerimizde gençlerimizin stant çalismalari sürüyor, ev ziyaretlerini milletvekilleri yapiyor.
 
Millet ittifaki, genciyle, kadiniyla, örgütüyle ve halkimizla el ele vermis topyekûn mücadele veriyor. Esenler’de heyecan doruk noktasina ulasmis durumda, Imamoglu’nun zaferi için ne gerekiyor ise yapiliyor. Pazar günü inanin ki seçimi, adayimiz Imamoglu büyük bir farkla kazanacaktir. Haziranlar güzeldir, Haziranlar bizimdir. Biz hak, hukuk, adalet yürüyüsünü Haziranda baslattik. Imamoglu’ da adaletsizlige, hukuksuzluga karsi ve halkin iradesine darbe yapanlara karsi baslattigi bu yürüyüsün kazanani olacaktir, hak yerini bulacak ve“Her sey çok güzel olacak”  dedi.
 
AYDOGDU, “HUKUKU KATLETTILER, GELECEGIMIZE DARBE YAPTILAR” 
CHP’nin çaliskan, üreten, sinif bilinciyle halk mücadelesi veren gençlik kolu baskani Ersel Aydogdu, “31 Mart ve sonrasi yapilan adaletsizligi kimse kabullenemedi, hukuku katlettiler, gelecegimize darbe yaptilar. Bakiniz etki karsi tepkiyi dogurdu. 23 Haziran seçimleri bu nedenle daha baska bir havada geçiyor, heyecani ve coskuyu yasiyoruz. Gençlerimizle gece gündüz demeden emek verdik, çalistik bunun karsiligi da elbette kazanmak olacak. Imamoglu kazanirsa Istanbullular kazanacak, ülkemiz normallesecek.
 
AKP’NIN ADAYININ ÜLKE INSANIMIZA FAYDASI DEGIL ZARARI OLUR”
 Ne hak ne de hukuk taniyan ve giderek mesruiyetten kopan, herseye oldugu gibi bu sapik ve saldirgan tutumuna da Islam’i alet etmeye çalisan, insanlarin hayatlarini keyfine göre mesru ya da gayri mesru ilan eden AKP iktidari yoruldu- yönetemiyor.  Yorulan iktidarin adayindan ülkemize ve ülke insanimiza hayir gelmeyecegi gibi sehrimize zarar gelecek. Bu nedenle mutlaka ama mutlaka biz kazanmaliyiz. Her türlü sahtekarligin önlemini aldik. Gençlerimiz ve örgütümüz hazir, her seyi kontrol edecegiz, denetleyecegiz. Emin olun her sey çok güzel olacak'' dedi.

 



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı