Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

EMSAL DEGIL MASAL

EMSAL DEGIL MASAL

Çevre ve Sehircilik Bakani Sayin Mehmet Özhaseki "Sehirler Katlediliyor" demisler. Iyi hos demisler de bunu biz de söylüyoruz ve biz söyleyince suç oluyor, dislaniyoruz muhalefet yapmak ile suçlaniyoruz.

EMSAL DEGIL MASAL

Çevre ve Sehircilik Bakani Sayin Mehmet Özhaseki "Sehirler Katlediliyor" demisler. Iyi hos demisler de bunu biz de söylüyoruz ve biz söyleyince suç oluyor, dislaniyoruz muhalefet yapmak ile suçlaniyoruz.

AKP bunu hep yapiyor, en tepeden en asagiya yapiyor! Sanki ülkeyi 14 yildir baskalari yönetiyormus havasinda konusuyor, ahkâm kesiyorlar. Kendi yaptiklari seyler için baskalarini suçluyorlar, kandirildik deyip kenara çekilmeye çalisiyorlar.

Bunlar böyle konusunca insanin aklina acaba bu ülkeyi bunca yil paralel birileri mi yoksa üç harfliler mi yönetti sorusu akla geliyor!

Bakan bey itiraf gibi açiklamalarinda sorun çikartan meclis üyeleri ortaya çikinca devreye Çevre ve Sehircilik Bakanligi sokuldu diyor. Nedense aklimiza geçen dönem Havaalani Projesi ve o dönem belediyede muhalefet görevi gören meclis üyelerinin itirazlari ve onlari susturma çabalari geliverdi. Hatirlayan var mi?

Bu arada kent konseyinde belediye baskaninin da 3 emsal de fazla imis mealinde açiklamasi olmus. Emsal 3 ne demek belediye baskani biliyor olmali. Çünkü yanlis hatirlamiyor isek haritacilik mezunu. Gerçekten Havaalani emsal olarak 3 mü 5 mi yoksa 7 ye dayandi mi? Yeri gelmis iken orada hala insaati devam eden binalar var ne zaman bitecek.

Ahkâm kesenler, kendi tabirleri ile sehri katledenler yine sikilmadan konusup, özür dileme zahmetine girmeden, yeni yeni ahkâmlar kesiyorlar. Ahkâm kesmeye alismislar, ne dediklerini kulaklari duymuyor!

Yogunluk artisini kamu kurumlari eli ile yapanlar, kendileri uyarildiklari halde insaat sektörünü siyasete para aktarici unsur olarak görüp her türlü plansizliga göz yumanlar, kendi söylemlerinizde göstermektedir ki sizler bu isi beceremediniz. Daha fazla bu kenti rezil etmeyin katletmeyin.

Üçüncü köprüyü yapip, yollari tamamlamayarak mevcut trafigi çekilmez hale getirdiniz.  Üçüncü köprü güzergâhini SIT alani ilan ederek koruma yoluna gidemiyor, ahbap çavus iliskilerine boyun egiyorsunuz.

Kamu ve belediye kuruluslari akraba sirketlerine, milletvekillerinin arpaligina dönüstürüldü. Askeri bölgemizi protokol ile verdikleri firma Bayrampasa Cezaevini ihale etmis. Bunu Kamu Ihale Kanununa göre mi yoksa akraba ve vekil arpaligi usulüne göre mi yapti.

Söyledikleriniz ve yaptiklariniz emsaldir. Siz emsal hesaplarini kafaniza göre çok yaptiniz. Biz emsalde haktan ayrilmayiz. Dogru seyler söyleyip yanlisi çok yaptiginiz da konusmalarinizdan çikmaktadir. Siz bize emsal degilsiniz. Bu dönem geçtiginde sizin masal oldugunuz anlasilacak.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı