Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

En Güçlü Yanimiz Babalarimiz

En Güçlü Yanimiz Babalarimiz

Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Baskani ve ayni zamanda gazetemizin köse yazari olan Ahmet Kurt, Babalar Günü nedeniyle gazetemize kutlama mesaj gönderdi.

Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi Onursal Baskani ve ayni zamanda gazetemizin köse yazari olan Ahmet Kurt,  Babalar Günü nedeniyle gazetemize kutlama mesaj gönderdi.

En Güçlü Yanimiz Babalarimiz

Allah’in bizlere bahsettigi en ulvi duygulardan biridir babalik. Sabahlari uyanirken hiçbir ses yataginizdan huzurlu kalkmanizi saglamazken, çocugunuzun sesi size ninni gibi gelir ve birdenbire uyaniverirsiniz, hem de gülümseyerek. Bunun yani sira, çocugunuz hangi yasa gelirse gelsin sizin gözünüzde hala ilk günkü gibi bir çocuktur.

Aile olmanin vazgeçilmezi olarak babalarimiz saglam bir duvar gibi arkamizda, elimiz kolumuz, güven kaynagimiz, güçlü bir dayanagimizdir. Annelerle birlikte onlarin varligidir bizi hayata baglayan.

Babalarimiza duydugumuz saygiyi baba olunca daha iyi anliyoruz. Güçlü bir aile yapisi saglikli toplum için önemli bir unsurdur. Ailelerimizin temel diregi olan Babalarimiz, paylasma ve sorumluluk gibi degerleri bizlere ögreterek diger gam bir anlayis ile vefa, samimiyet ve hosgörüyü temsil ederler.

Anne ve babalarimiza iyilik etmekle emrolundugumuzu unutmamaliyiz. Bu bakimdan, evlatlarini gelecege güvenle hazirlamak için özveri ile çaba harcayan babalarimiza sükran borçluyuz. Herkese çocuklari ile birlikte mutlu, huzurlu bir ömür geçirmelerini niyaz ederken, aramizdan ayrilan tüm babalara Allah’tan rahmet dilerim.

Babalar Günü vesilesiyle tüm babalari en kalbi duygularimla kutluyorum.
Babalar Gününüz kutlu olsun.

Saygi, Sevgi ve Hürmetlerimle
Ahmet KURT

 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli