Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

?Engelli atletler Sanliurfa 5.Yari Maratonu`na damgasini vurdu?

?Engelli atletler Sanliurfa 5.Yari Maratonu`na damgasini vurdu?

Bagcilar Belediyesi Atletizm Takimi sporculari 5. Göbektepe Yari Maratonu`nda yaristi. Bayanlarda ilk 3`ü Bagcilarli bayan atletler alirken, erkeklerde de Ömer Cantay ipi birinci olarak gögüsledi.

“Engelli atletler Sanliurfa 5.Yari Maratonu’na damgasini vurdu”

Bagcilar Belediyesi Atletizm Takimi sporculari 5. Göbektepe Yari Maratonu’nda yaristi. Bayanlarda ilk 3’ü Bagcilarli bayan atletler alirken, erkeklerde de Ömer Cantay ipi birinci olarak gögüsledi.

Bagcilar Belediyesi Engelliler Atletizm Takimi, Sanliurfa’da düzenlenen 5.Göbektepe Yari Maratonu’ndan madalyalarla döndü. Bayanlarda ilk üçü Bagcilarli atletler paylasirken, erkeklerde de Ömer Cantay ipi önde gögüsleyen atlet oldu.

Sanliurfa’da düzenlenen 5. Göbektepe Yari Maratonu zorlu bir yarisa sahne oldu. Türkiye’nin degisik vilayetlerinden yarisçilarin katildigi yarista, bayanlar kategorisinde piste çikan Bagcilar Belediyesi Atletizm Takimi sporculari ilk 3’ü paylasarak büyük bir basariya imza attilar. Rakipleriyle kiyasiya bir mücadele içerisine giren Hamide Kurt yarisi birinci, Zübeyde Süpürgeci ikinci ve Zeynep Acet ise üçüncü olarak tamamladi. Yine erkeklerde yarisan Ömer Cantay de zorlu yaris sirasinda rakiplerini geride birakarak ipi birinci olarak gögüsledi. 



  • Cuma 15.1 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.7 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı