Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Engelliler Günü Etkinlikleri`ne Emegi Geçenlere Plaket

Engelliler Günü Etkinlikleri`ne Emegi Geçenlere Plaket

Esenler Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu Menderes Mahallesi`ndeki Mavi Yildiz Rehabilitasyon Merkezi`nde verilen kahvaltida 3 Aralik dünya engelliler günü nedeniyle gerçeklestirilen ve üç gün süren etkinliklerde emek harcayanlara ? kaymakamlik tesekkür belg

 

 

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Engelliler Günü Etkinlikleri’ne Emegi Geçenlere Plaket

Esenler Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu Menderes Mahallesi’ndeki Mavi Yildiz Rehabilitasyon Merkezi’nde verilen kahvaltida 3 Aralik dünya engelliler günü nedeniyle gerçeklestirilen ve üç gün süren etkinliklerde emek harcayanlara “ kaymakamlik tesekkür belgesi” sundu…

Kahvaltiya Esenler Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu’nun yani sira Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Faruk Aydin, Esenler Ilçe Milli Egitim Müdürü Bayram Ercan, Milli Egitim birim müdürleri, Esenler Rehberlik ve Arastirma Merkezi Müdürü Sema Kulu Sentürk, belediyenin ilgili bölüm yetkilileri, Engelli dernek baskanlari ve temsilcileri, yerel gazeteciler ve çok sayida engelli yakini katildi.

Kahvalti sonrasi kisa bir konusma yapan Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu “3-4-5 aralik 2012 dünya engelliler günü etkinlikleri” kapsaminda tüm katilimcilara, emegi geçenlere, etkinliklerin kamuoyu ile paylasilmasi ve tanitilmasi için çaba gösterenlere tesekkür etti. Engelli konusunda Esenler’de tüm kurum ve kuruluslar bu isin ucundan tutmuslardir ve bu kervan yürümeye baslamistir…” dedi.

Esenler Ilçe Kaymakami Nazim Madenoglu’nun konusmasindan sonra Emegi geçenlere “Kaymakamlik Tesekkür Belgesi” takdim edildi.






  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı