Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Engelliler Hüznü ve Sevinci Ayni Anda Yasiyorlar

Engelliler Hüznü ve Sevinci Ayni Anda Yasiyorlar

Esenler`de hemseri derneklerinin Ramazan iftarlari hiz kesmeden devam ediyor.Kimi belediyenin gönderdigi kumanyalarla kimisi ise kendi imkanlari ile verdikleri iftarlarla üyelerini memnun etmeye devam ediyor.

Özay Sali/Gazete Esenler

Ortopedik Engelliler Hüznü ve Sevinci Ayni Anda Yasiyorlar

Esenler’de hemseri derneklerinin Ramazan iftarlari hiz kesmeden devam ediyor.Kimi belediyenin gönderdigi kumanyalarla kimisi ise kendi imkanlari ile verdikleri iftarlarla üyelerini memnun etmeye devam ediyor.

Esenler Ortopedik Engelliler Dernegi  engellilere ve engellilerin aileleri iftar yemeginde bir araya geldi.Iftar yemeginden sonra dernek baskani Ayse Özhan gazetemize açiklamalarda bulundu.

Özhan,’’Çok güzel bir iftar verdik.Bugünlerde Ramazan coskusunu bizde sevinç ve heyecanla yasiyoruz. Ancak hüzünü de yasiyoruz.Engellilerin topluma kazandirilmasinda büyük katkilar sunan Kaymakamimiz Sn. Madenoglu’nun tayininin çikmasi bizleri üzmüstür.Dernegimizi hiçbir zaman yalniz birakmayan, bize ‘kartal olmayi uçmayi’ ögreten o iyi insanin tayinin çikmasi üzerimizde psikolojik baski olusturup, yalnizliga itmistir.Iftarimiza uzaklardan katilarak Kaymakamimiz  gibi her zaman yanimizda olan Ayhan Bölükbasi’ni da sevgi saygilarimizi gönderiyoruz.Açtigimiz stantta yalnizligimizi bizlere unutturan siyasiler ile siyasi partilerin ilçe baskanlari desteklerini bizden esirgemiyor ve bazi vekillerimizin standimizin ziyaret ederek ürettiklerimizi satin alarak destek olmalari morallerimizi yükseltmistir.’’



Özhan ‘’ Önümüzdeki günlerde dernegimiz birçok faaliyetlerde bulunacaktir.Bakirköy Meydani’nda veya baska ilçelerde engellilerimizi tanitmak amaciyla standlar açacagiz, yaptigimiz elislerini tanitacagiz.Bazi gelirler elde ederek engellilerimize destek olacagiz.Ayni zamanda bu ilçelerimizde engellilerimizin imkanlar tanindiginda neler yapabilecegini tüm halkimiza ispatlamis olacagiz.Buradan tüm yurttaslarimizin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayrami’ni tebrik eder, ülkemize hayirlara vesile olmasini dilerim’’ dedi.



  • Çarşamba 17.4 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 18.3 ° / 11.9 ° Güneşli