Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Engellilere Morel Ziyaretleri Devam Ediyor

Engellilere Morel Ziyaretleri Devam Ediyor

Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ve Toplum Destekli Polisleri ile ?Engelleri Birlikte Asalim? projesi kapsaminda gerçeklestirdigi engelli ziyaretlerine devam ediyor.

Engellilere Morel Ziyaretleri Devam Ediyor

Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ve Toplum Destekli Polisleri ile “Engelleri Birlikte Asalim” projesi kapsaminda gerçeklestirdigi engelli ziyaretlerine devam ediyor.

Engelli vatandaslarin her zaman yaninda olan Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü,  engellileri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Rabia Temizkan, Toplum Destekli Polis memurlari ile birlikte ilçedeki engelli vatandaslara bir ziyaret gerçeklestirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçeklestirilen ziyaretlerde, duygusal anlar yasandi.

Çok Memnunuz

Ziyaretlerin  ilk adresi Tuna Mahallesi`ndeki ortopedik engelli Meryem Coskun`un evi oldu. Misafirlerini güler yüzle karsilayan Coskun, ziyaretten dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Çok mutlu olduk. Belediye daima bizim yanimizda. Bizi sayip bize önem gösteriyorlar. Esenler Belediye Baskanimizdan ve Basbakanimizdan çok memnunuz" dedi.

Ziyaretleriniz Bizi Ayakta Tutuyor

Ziyaretlerin ikinci adresi ise Turgutreis Mahallesi`ndeki Pesmen ailesine oldu. 15 sene önce yüksek tansiyon sebebiyle felç geçirerek yatalak kalan 51 yasindaki Veysel Pesmen, ziyaret sirasinda duygusal anlar yasadi. Veysel Pesmen`in hayat artadasi Sati Pesmen, "Esim benimle gülüyor, benimle agliyor. 15 senedir hep yatakta. O`na uygun bir tekerlikli sandalye olsa disari çikabilir. Allah sizden razi olsun. Yardimlariniz ve ziyaretleriniz bizi  ayakta tutuyor" diye konustu.

 Yanlarinda Olmaya Devam Edecegiz

Her Persembe günü engellileri farkli kanaat önderleriyle ziyaret ettiklerini belirten Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Rabia Temizkan, "Engelliler ve engelli ailelerinin morale çok ihtiyaçlari var. Onlarin dualarini almak bize yetiyor. Ziyaret esnasinda bize eksiklerini ve ihtiyaçlarini da belirtiyorlar. Biz de onlara gerekli yardimlari yapiyoruz. Onlarin yardimina kosmaya ve yaninda olmaya devam edecegiz" dedi.

 



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli