Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Engellilerin Yüzünden Gülücük Akti

Engellilerin Yüzünden Gülücük Akti

Esenler Ortopedik Engelli Derneginde Engelliler aileleri ile bir araya gelerek hem eglendiler hemide yemek yediler.

Hasan Gürsoy/Gazete Esenler

Engellilerin Yüzünden Gülücük Akti

Esenler Ortopedik Engelli Derneginde Engelliler aileleri ile  bir araya gelerek hem eglendiler hemide yemek yediler.

Yaklasik yüze yakin engelli ve engelli ailesinin katildigi yemekte engellilerin ellerinde güller, yüzlerinde ise gülücük vardi. Engelli derneklerin bir araya gelip organizasyon yapmalari, topluma adapte olmalarini saglamistir.

Etkinlik konusma yapan dernek baskani Mehmet Sanin “ Engellilerimizin emrinde çalisiyoruz. Onlarin istekleri bas tacimizdir. Engelli ailelerinin bir arada yapmis olduklari bu etkinlik hem bizleri hem onlari mutlu etmistir. Amacimiz engellileri toplumla kaynastirmaktir. Bugün burada engellilerimiz kabugunu kirarak bir milat baslatmistir” dedi.

Onursal baskan Ahmet Kurt “ engellilerimiz toplum içinde zinde kalmak, beraber hareket etme kültürüne baslamislardir. Engellilerimize özgür bir birey olmalari beni mutlu etmistir. Bu anlayista hizmet eden tüm engelli dernekleri yürekten kutluyorum” dedi.

Dernek Baskan yardimcisi Senol Bas “ benim bugün en mutlu günüm burada gördügüm atmosfer engellilerin kabugunu kirdiginin belgesidir. Yüzlerinde gülücük ellerinde gül tutan, engellilerimizin mutlulugu aslinda bizim mutlulugumuzdur ”dedi.

Daha sonra engellilerin etkinligi Dörtyol Cumhuriyet Meydaninda devam etti. Meydanda bir araya gelen engelli dernekleri ellerindeki karanfilleri kutlu dogum haftasi çerçevesinde engelsiz vatandaslara dagittilar. Ayni zaman da son olarak aile fotografi çektirdiler.

 



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli